marți, noiembrie 17, 2009

Events: Cum te implici in Launch48



Am primit azi pe Twitter multe mesaje de sustinere pentru Launch48 Romania. Multumesc tuturor!

Au inceput sa apara si intrebari privind participarea in eveniment si chiar propuneri de implicare efectiva. De aceea, pana terminam site-ul si paginile dedicate Launch48 Romania, am sa ofer aici informatii. Iata cateva detalii pentru cei interesati sa participe:

PARTICIPA CU O IDEE
La Launch48 Romania oricine poate participa cu o idee. Exista insa cateva cerinte. Sunt subliniate cu "marker-ul" aici.
INSCRIE-TE ACUM PE LISTA OAMENILOR CU IDEI

PARTICIPA CA MEMBRU INTR-O ECHIPA
Ideile vor dezvoltate de echipe de cate 10 - 12 persoane. La Londra, echipele ajung la 20 - 25 de oameni. Fiecare om din echipa va avea un rol si va contribui pe competenta sa: management, design, development, marketing & PR, finante, legislatie.
INSCRIE-TE ACUM PE LISTA PARTICIPANTILOR IN PROIECTE

PARTICIPA CA MENTOR
Pentru echipele care vor participa la Launch48 Romania vor exista o serie de mentori, persoane cu experienta pe competentele enumerate mai sus, care vor veni cu idei pentru imbunatatirea proiectelor. Exista deja un numar potentiali mentori, lista finala urmand a fi anuntata zilele acestea.

PARTICIPA CA ORGANIZATOR
Echipa organizatoare va cuprinde oameni din Evensys si SeedMoney, precum si alte cateva nume care se vor asigura ca echipele sunt pe drumul cel bun cu proiectele lor. Acestia vor forma board-ul evenimentului. Componenta board-ului va fi anuntata, la fel, in curand.

PARTICIPA CA VOLUNTAR
Fiind vorba de un eveniment complex, vom cauta sa avem alaturi de noi un numar de voluntari care sa preia anumite parti legate de organizare. Statutul de voluntar se potriveste studentilor care sunt interesati de antreprenoriat.
INSCRIE-TE ACUM PE LISTA DE VOLUNTARI

PARTICIPA CA SPECTATOR
Evenimentul de preselectie a proiectelor va fi oferit gratuit si va fi deschis in principal celor care doresc sa se implice. Vom oferi insa un numar de invitatii celor care vor sa asiste, in general altor antreprenori.
INSCRIE-TE ACUM PE LISTA SPECTATORILOR

Etichete: , , , ,