luni, februarie 01, 2010

Trends: Dinamica tipurilor de bloggeri in ZeList










Vorbeam saptamana trecuta de o tendinta noua in blogosfera, pornind de la Top 10 ZeList. Echipa ZeList a preluat ideea si a facut o analiza pe ultimii doi ani a primelor 100 de pozitii ale clasamentului lor, urmarind cateva categorii de bloggeri: bloggeri, bloguri de nisa (axate pe un anume domeniu), jurnalisti, bloguri colective, vedete, politicieni. Vedeti mai sus ce a iesit.

Etichete: , , ,

3 Comments:

Anonymous Florin Puscas said...

E adevarat ca numarul blogurilor colective in top 100 s-a injumatatit, insa concluzia trasa la adresa lor mi se pare simplista. Cred ca tocmai blogurile colective sunt cele care se vor dezvolta. Sunt exemple relevante de bloguri colective aparute in 2009: dailycotcodac.ro, voxpublica.ro si chiar standard.ro care s-a transformat in blog colectiv. In plus, un blog de nisa e mai greu de intretinut de o singura persoana.

6:58 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce inseamna categoria "bloggeri"? Ca e o persoana care nu are un tip de subiect predilect? Daca da, atunci care e ediferenta fata de "free-style"?

8:33 p.m.  
Blogger Amourdejour said...

cristi am preluat si eu analiza ta pe blogul meu, daca nu esti de acord poti sa imi lasi aici sau pe blogul meu un comment in care sa-mi spui

9:55 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home