sâmbătă, octombrie 17, 2009

Events: Un Web-Club special

Pregatesc pentru aceasta saptamana o editie "mai speciala" a Web-Club. De ce? Pentru ca vom avea un moment special, care arata ca acest club are o influenta si o importanta in mediul online, si pentru ca avem o tema - zi eu - foarte interesanta.

Vom vorbi despre dezvoltarea proiectelor web pentru piata internationala cu cativa oameni care incearca sa puna Romania pe harta online-ului mondial. Stiu ca suna un pic pretentios ce spun, dar cam asta fac: Vlad Stan, Vladimir Oane, George Lemnaru, Bobby Voicu si Emi Gal.

In deschiderea discutiei vom avea patru prezentari de proiecte care se pregatesc pentru lansarea pe piata internationala.

Web-Club este un club de networking dedicat oamenilor din comunitatea online si mobile: antreprenori, agentii de publicitate, dezvoltatori, companii active in new media. Clubul se reuneste lunar de 10 ori pe an. Participarea este deschisa exclusiv membrilor si presei de specialitate. Detalii despre club gasiti aici.

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous Alex Sima said...

Salut,

Unde ma pot inscrie pentru o invitatie ca membru al presei "de specialitate"? Nu am gasit pe web-club o pagina pentru acreditare si chiar ma intereseaza subiectul.

PS: Daca am nevoie si de o recomandare, cred ca il poti intreba pe Vladimir :)

5:00 p.m.  
Blogger Cristian said...

Pentru acreditari de presa te rog sa scrii pe adresa office [@] evensys [.] ro.

Sa mentionezi institutia de presa, domeniul despre care scrii si datele de contact.

9:58 p.m.  
Anonymous Alex Sima said...

Am trimis imediat dupa ce mi-ai scris, n-am primit nici un raspuns pana acum.

2:58 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home