sâmbătă, octombrie 17, 2009

Events: Un nou invitat la Optimism2009

PHOTO VIA ARCA LUNAR
De obicei, anunt invitatii la evenimentele mele dupa ce am vorbit cu acestia si am o confirmare ferma. De data asta, as vrea sa va anunt un invitat cu care nu am vorbit inca si pe care doresc sa il vad vorbind la Optimism2009.

"Dumitru Popescu vrea sa lanseze o racheta in spatiu...", asa incepe un articol din cel mai recent Esquire despre omul care a avut ambitia sa arate ca se poate construi o racheta (functionala) si in noi in tara.

Cred ca trebuie sa fii foarte optimist sa lucrezi 10 ani la indeplinirea unui vis, sa il vezi cum se contureaza in realitate chiar daca ai mai multe piedici de trecut decat oportunitati de luat.

Cred ca Dumitru Popescu e acum undeva in largul Marii Negre, privind spre cer si asteptand sa vina vremea frumoasa, tocmai buna pentru lansarea rachetei Helen. Da, Dumitru Popescu va vedea zilele acestea cum visul sau devine realitate.

Il astept sa revina in Bucuresti si apoi ii voi trimite invitatia la Optimism2009. Mult succes!

Etichete: ,

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Sunt sigura ca nu sunt singura sustinatoare a ideii tale. Mi-ar placea si mie sa-l cunosc si sa-l ascult pe acest om cu vise atat de frumoase si cu vointa necesara de a le pune in practica. Sa speram ca va avea si timp sa ne onoreze cu prezenta sa. :)

12:22 a.m.  
Anonymous http://twitter.com/ambogdan said...

Poate il aduci si pe Dumitru Prunariu! Ce om mai optimist daca nu el?! A avut un vis atat de ambitios is a reusit intr-o epoca in care nu prea era indicat sa visezi. Si ar mai fi un om frumos care probabil ca ar putea sa insufle o doza considerabila de optimism, Dan Puric. ... pentru care reuseste sa gaseasca intotdeauna frumosul din oameni

8:55 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home