duminică, octombrie 11, 2009

Events: Am pornit Optimism2009 - editia de toamna

Pe 30 octombrie, la Howard Johnson, Evensys organizeaza cea de-a doua editie a Optimism2009, un eveniment de o jumatate de zi cu prezentari inspirationale si ocazii numeroase de networking.

V O R B I T O R I
In acest moment, suntem in faza in care alcatuim programul, mai bine zis, formam grupul de speakeri. Avem in minte mai multe nume, insa ca si la prima editie, asteptam sugestii aici.

De asemenea, vom avea si o sesiune de User Generated Optimism, in care oricine cu o idee potrivita (pe specificul evenimentului) poate fi vorbitor. Avem si o cerinta speciala aici: prezentarile trebuie sa ofere idei de (proiecte de) oprimism. Inscrierile in sesiunea UGO se fac pe adresa office [@] evensys [.] ro.

I N V I T A T I I
Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie. Cei interesati sa participe la eveniment pot solicita o invitatie prin site-ul Invita.ro. Click aici pentru a merge direct la lista.

P R O M O
Cum evenimentul va fi transmis si online, incercam sa facem cunoscuta ideea unui public cat mai mare, motiv pentru care apreciem orice cuvant bun, recomandare sau forma de promovare. Noi am propus deja prietenilor evenimentului un badge pentru bloguri, ce poate fi gasit aici.

S U P O R T E R I
Ca si la prima editie, suporterul principal al evenimentului este Gusto, brandul cu ajutorul caruia putem oferi gratuit acest eveniment in conditii foarte bune. Eventive ne va sustine logistic, iar Radio Lynx va asigura transmisiunea online.

Pentru cei care acum se intalnesc cu Optimism2009 pentru prima data, exista aici un mic istoric al evenimentului.

Etichete: , , ,

1 Comments:

Anonymous recognition said...

Superb, am sa fac lobby si poate la anul vom avea ceva asemanator si la Cluj

8:39 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home