vineri, august 14, 2009

Online: Da un sfat, nu o parere!

Sunt doua cazuri interesante, mai bine zis amuzante, legate de 1000eu.ro: Un job de in categoria belly dancer"Mass-Media" si unul pentru chelnerite Grecia in "Educatie".

Si probabil mai sunt si alte "anomalii" de acest gen. Si nu ne apartin, ci tin strict de cel care a adaugat anuntul pe site-ul de unde 1000eu.ro l-a filtrat. Bun, e o justificare onesta si - cred- ca toata lumea intelege situatia.

Dar hai sa vedem daca putem schimba ceva! Putini gandesc astfel, putini ofera un sfat util, cei mai multi se multumesc sa isi dea cu parerea. E OK si asa, dar nu e mai contructiv sa construim chiar ceva cu vorbele noastre.

Hai sa vedem cum putem sa scapam de dansatoare din media si de chelnerite din invatamant!

(Am creat o pagina de feedback aici)

Etichete: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Hmmm , sfar , nu parere. Uff, pai sa scrie mare si lat :" incadrati jobul in categoria adecvata". Cine stie poate chelneritele infuenteaza educatia pana la urma ,cat despre celalalt anunt, e foarte plauzibil sa fie incadrat bine :))

11:30 p.m.  
Anonymous Ionuţ said...

Azi dimineaţă am observat şi eu una la întâmplare: masaj erotic la "logistică, finanţe": http://1000eu.ro/job?q=domeniu%3A%27Logistica%27&uuid=ea2bea32d1e41e9599c6ffdda0c23c31a1af890b&l=

8:54 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home