vineri, august 14, 2009

Events: Ne vedem la Webstock?

Lucram intens pentru Webstock 2009 si cautam resurse pentru cat mai multe surprize placute pentru participanti si spectatori. Lucram de asemenea si la partea de continut (conferinte si workshop-uri) si la cea legata de awards.

Cum am pornit Webstock anul trecut de la ideea de unconference, pastram si anul acesta aceeasi deschidere catre cei interesati sa prezinte o idee in cadrul workshop-urilor. Agenda noastra este inca deschisa si vom lua in considerare orice propunere pe teme legate de blogging, social media, web design & development, mobile etc.

Iar daca nu ti-ai inscris inca proiectul la Web 2.0 Awards, te asteptam aici. Inscrierea este gratuita!

Si nu uitati sa ne urmariti pe Twitter pentru noutati si goodies.

(Participarea anul acesta va fi pe baza de invitatie directa oferita de organizatori si parteneri. Intrucat avem un numar limitat de locuri, evenimentul va putea fi urmarit si online)

Etichete: , , , ,

2 Comments:

Blogger Ruxi said...

Salut,
Sunt un fan al blogului tau.Mi se pare de ft bun simt ceea ce incerci mereu sa promovezi cu el.Pls, spune-mi si mie, pot sa particip la WebStock doar ca spectator?Nu am cum sa ma inscriu in competitie, nu am decat un amarat de blog culinar, foarte tanar,dar urmaresc domeniul web 2.0 si vreau sa fiu up to date, de aceea as vera sa vad ce mai zice lumea pe la WebStock.Nu am de unde sa fac rost de invitatei de la organizator sau sponsor.Thanks!!!!

2:17 p.m.  
Anonymous Andu said...

Webstock 2008 a fost o reusita. Sper sa pot lua parte si anul acesta. Veti reusi sa mentineti conferinta pe 1 zi intreaga?

2:20 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home