luni, iunie 01, 2009

Events: Nu ratati saptmana aceasta!

Miercuri incepe CERF 2009, pentru prima data doar in varianta business. Vor fi trei zile de expozitie si conferinte (Technology Forum) in Pavilionul 15 de la ROMEXPO.

La finalul fiecarei zile de conferinte si expozitie, vom avea cate un micro-eveniment dedicat Internetului, dupa cum urmeaza:
Miercuri, 3 iunie, orele 18.30 - Web-Club: Intalnirea lunara a membrilor clubului, avand tema "(Investitii in) Publicitatea Online in 2009". In mod normal accesul este rezervat doar membrilor, insa fiind o tema de actualitate si larg interes, vom oferi si o serie de invitatii unor marketeri si din agentiile de advertising. Cei interesati imi pot da un e-mail.

Joi, 4 iunie, orele 18.30 - Net Start-Up: De obicei vorbim de o competitie cand spunem NSU, acum insa vrem sa oferim feedback proiectelor selectate. Este un prilej bun de testare a ideilor aflate la inceput de drum. Participarea e gratuita. Cei interesati pot rezerva aici un loc in sala. Avem disponibile 100 de locuri.

Vineri, 5 iunie, orele 18.30 - RoTwitter Conference: Desi Twitter este inca la inceput de drum, se bucura de o atentie deosebita din partea multor pionieri ai blogging-ului si web 2.0 in Romania. Pentru ei am creat aceasta prima conferinta de microblogging. Participarea e gratuita. Cei interesati pot rezerva aici un loc in sala. Avem disponibile 100 de locuri.
Si cum cei din tara mereu ma apostrofeaza ca fac evenimente doar in Bucuresti, impreuna cu Expotek si Apropo.ro vom oferi imagini live de la aceste trei evenimente aici.

Etichete: , , , ,

1 Comments:

Anonymous Cristi said...

Si mie mi-ar placea sa merg la CERF dar, cu scoala asta e imposibil...

4:27 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home