vineri, iunie 19, 2009

Events: Bloggers Relations Summer Workshop

Anul trecut am organizat doua editii pentru "Blogging for Companies". Anul acesta am pus in "scena" de doua ori workshop-ul "Social Media for Communicators". Acum pregatesc un alt workshop pentru practicienii din relatii publice. Despre bloggers relations.

Din proprie experienta, dar si din intamplarile altora, am simtit ca acest subiect este acum mai important decat orice ghid de social media. Blogurile sunt in continuare cele mai vizibile canale intre social media, iar comunicarea in blogosfera devine o practica din ce in ce mai raspandita.

"Bloggers Relations Summer Workshop" va fi un eveniment de jumatate de zi, organizat pe 9 iulie la Radisson, in care ne vom concentra pe bune practici in comunicarea cu bloggerii si studii de caz locale si internationale, din care putem invata cu totii. Spun "ne" pentru ca alaturi de mine vor fi cativa dintre oamenii pe care eu ii recomand cu incredere atunci cand vorbim de social media: Bobby Voicu, Victor Kapra, Ionut Oprea.

Workshop-ul se adreseaza strict oamenilor de PR din companii si agentii, iar numarul de locuri este limitat. Detalii despre eveniment gasiti aici.

Etichete: , , ,