vineri, aprilie 03, 2009

Life: Caut voluntari (pentru) online

Ma implic intr-o campania initiata de MaiMultVerde pentru reciclarea selectiva a deseurilor. Implicarea mea vine dupa ce echipa MaiMultVerde a donat 1.000 de euro pentru Gruia, insa as fi acceptat sa lucrez pro bono, pentru ca "subiectul" ma preocupa destul de mult.

Asadar ma voi ocupa de comunicarea online pentru acest proiect si caut in acest moment alti voluntari cu competente pe web (design, development, mobile) si social media (Twitter, Facebook).

Daca este cineva interesat sa sustina alaturi de mine campania, il rog sa imi scrie pe adresa cristian.manafu [@] prodigypr [.] ro, mentionand resursele pe care le poate pune la dispozitie.

Voi reveni cu detalii despre campanie la inceputul saptamanii viitoare!

UPDATE: Efectiv peste noapte am primit 8 propuneri de voluntariat. Avem deja cateva competente pe web development, web design si mobile. Multumesc tuturor! Am facut si un grup pe LinkedIn, "Voluntari Online", la care va invit sa aderati.

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous ipo said...

Daca aveti nevoie de promovare, va ajut cu placere, cu minimele mele capacitati.

2:41 p.m.  
Anonymous Cosmin said...

Ca un proaspat intrat in lumea deseurilor selective (is this correct) as dori sa-mi ofer ajutorul, nu stiu exact ce se cere dar pot propovadui cauza prin social media, cred ca la asta m-as pricepe cel mai bine

3:46 p.m.  
Anonymous George Hari Popescu said...

InfoCampus.ro e alături de voi. Cînd se va întîmpla ceva, contaţi pe noi pentru acoperire mediatică.

11:59 a.m.  
Blogger Mihail Musat said...

Manafu, vroiam sa te intreb daca din "echipa" de voluntari care se ofera, ati putea sa va ganditi si la proiectul Lume Buna :)

12:47 p.m.  
Blogger Vali said...

eu sunt deja voluntar la MaiMultVerde.
dar m-am inscris ca sa dau de o prietena mai veche.
am trisat.
dar n-am regrete.

9:28 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home