duminică, decembrie 21, 2008

Media: Recomand GQ Romania

Am luat primul numar al GQ Romania fara mari asteptari. Cunosc cat de cat editiile din UK si US si in cazul lor stiu la ce sa ma astept de fiecare data. In versiunea locala vedeam mai multe provocari decat oportunitati.

Ei bine, am avut o surpriza placuta. A fost dragoste la prima vedere. Arata foarte bine, iar mix-ul de subiecte este foarte bun pentru acest prim numar. Felicitari echipei!

GQ Romania are sansa sa devina singura revista pe care o voi cumpara luna de luna. Mai trebuie sa citesc si textele. Dar si aici nu imi voi crea asteptari. Oricum au facut bine ca s-au bazat pe continut de import in cea mai mare masura. Sper sa ramana asa si de acum inainte.

Problema cu textele originale locale tine de doua aspecte: fie subiectul gasit nu e atat de tare, desi scriitura e foarte buna, fie scriitura nu sclipleste si asa se iroseste subiectul. Putine sunt cazurile cand se potrivesc amandoua.

In cazul GQ, am citit doar textul despre Zoso in topul celor mai puternici, influenti etc. oameni din Romania. Nu stiu daca redactorul a pus acel text superficial cu buna stiinta sau doar atat a putut da din el, dar cand faci un top, chiar si la misto, iti faci putin temele pentru cititori. Ei asteapta o motivatie clara si fara echivoc.

Etichete:

7 Comments:

Blogger mihai.g said...

fixt textul ala l-am citit si eu primul... pentru o revista la care se lucreaza de un an, m-am gandit ca ar fi putut sa mai incerce de doua-trei ori, poate gasesc deschis.

pe urma am citit editorialul si m-am speriat putin.

apoi am citit, pe sarite, bucati din restul reviste si trebui sa spun, din pacate, ca pe cat de surprinzator de bine arata, pe atat de prost este scrisa. si e mare pacat...

PS: cred ca te-ai grabit cu titlul

12:46 a.m.  
Anonymous Gabi said...

1."Media: Recomand GQ Romania"
2."GQ Romania are sansa sa devina singura revista pe care o voi cumpara luna de luna. Mai trebuie sa citesc si textele."
Sigur nu vrei sa vrei sa explici mai mult? Scuza-ma, dar te citesc pentru ca ai opinii ceva mai avizate. Ma simt luat la misto cand citesc ceva de genul "mai trebui sa citesc si textele".
P.S: (daca mai e nevoie sa precizez) am citit deja revista.

1:47 a.m.  
Anonymous Anonim said...

textul despre mine e asa pentru ca trustul intact are ipurile banate, pe motiv de injuraturi.

6:46 a.m.  
Blogger mihai.g said...

zoso, gq e scos de liberis. nici o treaba cu intactul...

9:18 a.m.  
Anonymous Teodora said...

eu nu am gasit nimic de citit in GQ, desi aveam ceva sperante. in schimb, la Esquire nu pornisem la drum cu asteptari si m-am ales cu destule lecturi surprinzatoare de texte originale.

1:04 p.m.  
Anonymous done8989 said...

cine e tipa din pozele de la paginile 112-115 ?

7:55 p.m.  
Blogger AnAh said...

gq uk este una din cele mai bine vandute reviste aici...mai mult pentru moda si stil...super fotografi lucreaza pentru revista asta, este concurenta vogue.
sincera sa fiu si eu o recomand ;)

5:35 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home