marți, noiembrie 25, 2008

Events: Am ajuns la 30.000 de euro

In juriul de investitori de la Net Start-Up a intrat astazi si Dan Calugareanu, fondatorul Alliance Computers si MagazinulTau.ro, un om cu o experienta de 7 ani in retail-ul IT, interesat acum de proiecte pe Internet.

Dan se alatura unui grup de investitori care "vor pune pe masa" 30.000 de euro pentru proiectele prezentate la Net Start-Up.

In ultimele zile am primit cateva intrebari despre participarea la Net Start-Up si profit de ocazie / post sa subliniez cateva lucruri.

Fiecare investitor e liber sa investeasca 5, 10, 50 de mii de euro sau cat doreste intr-o idee prezentata. Niciuna din parti nu isi asuma o obligatie: investitorii nu trebuie sa ofere banii daca nu sunt convinsi de proiecte, antreprenorii pot cere mai mult de 5.000 de euro daca stiu ca merita mai mult.

Vlad Stan imi spunea ca el ar urca usor pana la o investitie initiala de 50.000 de euro daca evident ar gasi un proiect care sa ii placa. Cred ca si ceilalti investitori ar fi incantati sa intalneasca idei bune.

Etichete: , ,

2 Comments:

Anonymous Andrei Potorac said...

Salut Cristi. Acum suna mult mai bine, cred ca voi posta si eu clipul video daca reusesc sa il tin sub 60 de secunde. :)

4:46 p.m.  
Blogger Lucian said...

Ma bucura sa vad ca interesul pentru investitii este foarte mare: destul de multe idei sunt irosite din cauza lipsei de finantare, de aceea proiectul meu pentru netstartup este dedicat investitorilor.

5:12 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home