luni, august 25, 2008

Events: Webstock 2008

Pe 3 octombrie, la hotel Howard Johnson Bucuresti, va avea loc prima editie a Webstock, un eveniment de blogging si web 2.0, ce va include o serie de conferinte si dezbateri alaturi de premiile web 2.0.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Vodafone si sponsorizat de LG si Adobe. Webstock se bucura insa si de suportul mai multor prieteni si companii, precum MB Dragan, Radio Lynx, Invita.ro, Implement Studio, Mobbiq, Voxline. Suntem convinsi ca si altii vor fi alaturi de noi.

Ziua va incepe cu doua conferinte, iar dupa pranz vom avea mai multe dezbateri care se vor desfasura in paralel. Seara vom avea gala premiilor web 2.0, despre care va voi oferi detalii cel mai probabil maine.

Pana la lansarea site-ului, veti gasi cateva detalii in plus in acest wiki. Poate ar trebui sa spun si aici, ca evenimentul va fi transmis online, ca la premiile web 2.0 nu se percepe taxa de inscriere si ca marea majoritate a locurilor la acest eveniment vor fi oferite pe baza de invitatie celor care sunt intr-adevar interesati de subiectele dezbatute si/ sau lucreaza pe proiecte web 2.0.

Daca sunt persoane dornice sa participe la eveniment, am lansat o pagina pe Invita.ro unde va puteti anunta interesul. Va rog sa retineti ca inscrierea pe Invita.ro nu reprezinta automat participarea la eveniment. Vom reveni cu detalii complete in curand.

Etichete: , , , ,