vineri, iulie 04, 2008

Events: Unde nu am ajuns

Aseara am fost invitat la doua evenimente ce se desfasurau cam in acelasi timp. Nu am ajuns din pacate la niciunul.

Ceremonialul ceaiului de la Triangle D'Or a avut ca invitati si vreo 15 bloggeri/ micro-bloggeri, prin initiativa lui Filip. Pana acum am citit la Andrea, Anca si Corina despre ce a fost aseara.

Petrecerea MediaCafe ce a marcat doi ani de existenta pe piata a atras intre 300 si 450 de persoane (estimari din surse diferite) si a costat peste 20.000 de euro. Au povestit putin despre petrecere Marius si AdPlayers.

Astazi nu am ajuns nici la prima zi de B'estfest, sper insa sa nu ratez concertele de maine si poimaine. Razvan Matasel zice ca si Festivalul International de Pirotehnie nu ar trebui ratat.

p r o m o
BUSINESS CONSULTING SURVEY: Completeaza sondajul pentru antreprenori!

Etichete:

3 Comments:

Anonymous FuckYouTovarasi.blogspot.com said...

ROMANIA DE 5 STELE

Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)
- si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)

11:09 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Vrei sa afli daca prietenul sau prietena te inseala? Intra acum pe http://www.ymdecoder.com si afla ce a conversat pe Yahoo Messenger.

4:22 p.m.  
Anonymous Alexandru SINOV said...

Cristi, cred ca ai o problema cu spamul?

12:28 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home