joi, martie 13, 2008

Media: Cat de bine stii afacereza?

In aceasta seara se va filma episodul pilot al emisiunii "Testul de Afacereza", ce propune primul concurs de cultura de business din Romania. Emisiunea va debuta duminica,16 martie, la 21:30, pe Realitatea TV si The Money Channel.

Din pacate nu pot ajunge la filmarea de diseara - ce se vrea a fi o avanpremiera cu invitati speciali, reprezentanti ai comunitatii de business - insa ofer locul meu unei persoane interesate. Sper sa fie de acord si cei de la The Money Channel.

Programul este un QUIZ Show care da sansa concurentilor si telespectatorilor de a fi testati, de a invata de la un business guru secretele “afacerezei”, dar si de a castiga bani. Vor fi testate cunostintele economice ale concurentilor, capacitatea acestora de a-si asuma riscuri, dar si stapanirea de sine. De asemenea, programul are o importanta componenta interactiva, evidentiata prin contactul direct cu telespectatorul, acesta avand posibilitatea de a interveni, in direct, in show si de a selecta intrebarile adresate concurentilor.

Pe proaspat lansatul site www.afacereza.ro gasiti mai multe detalii despre concurs.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Etichete:

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Pare ceva folositor, numai ca nu stiu ce impact ar avea asupra lumii, adica va avea rating sau nu? Foarte putini oameni sunt implicati, sau cel putin asa cred eu ca sunt destul de putini cei implicati in afaceri si cu o minte deschisa sprer asa ceva. Poporul roman e putin mai prostutz...nu prea le plac lor chestii de genul asta.

1:25 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Sper sa prinda, pare o initiativa buna. O sa urmaresc si eu azi emisiunea, sa-mi fac o parere.
Site-ul emisiunii arata jalnic, m-am prapadit cand am vazut reflexia de jos.

1:55 p.m.  
Blogger ciops said...

Pe langa aspect, se pare ca cei care au facut CSS-ul au uitat de overflow: hidden; pentru partea de continut. Astfel headerul si footer-ul sunt desprinse de mijloc.

2:34 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home