miercuri, februarie 27, 2008

Events: Dupa DMF'08

Poate pentru ca a fost primul meu eveniment mare din 2008, poate pentru ca am avut o audienta peste asteptari (420 de persoane), eu la final de Digital Marketing Forum sunt epuizat, atat de epuizat incat nu gasesc puterea sa impartasesc din ce a fost acolo. De zis acum ar fi ca pe eBright.ro puteti vedea varianta online a Digital Marketing Report. Suntem in beta inca, asa ca fiti indulgenti daca nu o sa mearga din prima. In zilele urmatoare vom face disponibil online intregul studiu "Leading Brands by Romanian Internet Users". O sa incerc aici sa dau cate ceva inainte.

Tocmai mi-am dat seama ca de obosit ce sunt am scris acest post intr-un mesaj pe Gmail si nu pe Blogger.

UPDATE: Alex Brie a facut live blogging la eveniment aici si aici.

Etichete: ,

3 Comments:

Blogger Florin Grozea (Hi-Q) said...

Iar eu am transmis în direct de pe telefonul mobil, direct pe blog :-)

4:54 a.m.  
Anonymous Anonim said...

felicitari pentru DMF si eBright. Totusi - un mic comentariu - procedura de creare cont/validare/introducere cod/downloadare player/autentifcare masina/downloadare publicatie din player este un pic cam sofisticata pentru the regular joe, but then again voi nu va adresati lui regular joe :P

12:04 a.m.  
Anonymous Rares said...

Vom simplifica procedura si vom incerca sa facem lucrurile cat mai clare pentru utilizatori. Ne-am "inventat", urmeaza sa ne "re-inventam" pentru voi :).

10:45 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home