luni, ianuarie 28, 2008

Events: Pregatim Digital Marketing Forum 2008

In 2007, incepeam anul cu Digital Marketing Forum, primul eveniment de la noi dedicat promovarii in new media. Au urmat apoi Toolbox Online Communication si NetCamp, celelalte doua evenimente dedicate intr-o forma sau alta new media.

A inceput si 2008, asa ca e timpul sa ne pregatim de a doua editie a DMF. Campania de promovare va incepe in cateva zile, site-ul este in curs de actualizare, insa pana atunci vreau sa va impartasesc noutatile de anul acesta.
  • MAI MULTE INTALNIRI: Anul trecut am avut 4 conferinte si o masa rotunda in cadrul evenimentului. Anul acesta am schimbat structura si propunem 2 conferinte, 3 workshop-uri, o sesiune cu studii de caz, o masa rotunda si o sesiune dedicate noilor idei de promovare.
  • VORBITORI INTERNATIONALI: Alaturi de specialistii romani in new media in sesiunile acestei editii am invitat si cativa vorbitori internationali, oameni cu experienta si greutate.
  • INTALNIREA EUROPEI CENTRALE SI DE EST: Ideea unei intalniri intre specialisti din regiunea noastra a aparut la NetCamp. O materializam insa la DMF, unde asteptam oameni din Polonia, Slovacia, Croatia, Bulgaria, Serbia si Ungaria.
  • IDEA LAB: In cadrul evenimentului, vom oferi ocazia celor care au noi idei de promovare in new media sa le prezinte in fata audientei. Sesiunea este deschisa tuturor celor interesati de mediul online si mobile. Nu va fi un concurs, dar vor fi selectate doar 5 idei.
  • MAI MULTE STUDII DE CAZ Pentru ca 2007 a fost un an plin pentru online-ul local, am adunat cateva studii de caz interesante dintre cele mai vizibile.
  • STUDIU PE BRANDURI ONLINE Una din atractiile evenimentului de anul acesta si din editiile viitoare va fi primul studiu dedicat prezentei online a brandurilor de pe piata locala. Impartit pe mai multe categorii de produse si servicii, studiul va releva perceptia asupra brandurilor in mediul online.
  • DIGITAL MARKETING REPORT O alta atractie va fi primul ghid tiparit dedicat mediului online si mobil de la noi. Report-ul va contine o analiza a pietei de online si un "catalog" de firme specializate in domeniu.
  • NOUTATI PE TWITTER Anul trecut am facut un blog pentru DMF, anul acesta am deschis un cont pe Twitter de unde veti afla tot ce este nou.
De saptamana aceasta voi oferi pe blog cele mai noi informatii despre eveniment, dar mai intai le veti afla de pe Twitter. Evident, feedback-ul este binevenit.

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Un eveniment deja asteptat de comunitatea de afaceri din Romania. O sa scriu si eu pe blog cateva randuri azi cand imi fac timp.

12:33 p.m.  
Blogger enLife Media said...

Bravo domnule Manafu,e foarte interesanta atitudinea si implicarea dvs. in fenomenul new media si dezvoltarea lui in Romania. Si totusi unde o sa ajungem?

2:18 a.m.  
Blogger Andrei said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

8:17 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://luckyform.com/?view=s41549

Loterie Online :X:X:X

10:29 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

5:32 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home