marți, ianuarie 29, 2008

Events: Ghidul marketingului online din Romania

Cineva ma intreba anul trecut daca imi lipseste viata in presa. Am spus ca nu. Si asa era. Si acum e la fel. Mi-am dat seama insa ca imi lipseste procesul de creatie din spatele produselor editoriale. Dar nu o sa ii mai duc dorul mult timp.

Evensys va lansa prima sa publicatie la Digital Marketing Forum, de fapt un report anual dedicat marketingului online si mobile din Romania. Publicatia numita Digital Marketing Report va include o analiza detaliata a evolutiei mediului online si mobile in 2007, punctand de asemenea si evenimentele majore ale anului si aducand in prim plan tendintele anului 2008.

Analiza va fi completata de o ampla sectiune ce va cuprinde profilele firmelor de web design si marketing prin telefonul mobil, agentiilor interactive, publisherilor si brokerilor de advertising online. Aceasta sectiune se doreste a fi un ghid util pentru oamenii de marketing din companii, un instrument de pornire in selectia furnizorilor de servicii new media.

Momentan, lucram la finalizarea structurii editoriale a report-ului si ne imbogatim baza de companii de profile, pentru ca in urmatoarele zile sa trimitem chestionarele pentru ghid.

In mod traditional publicatiile nu isi deschid paginile foarte mult in fata audientei inainte de lansare, dar fiind contemporani cu blogging-ul si web 2.0, ne bucura orice feedback constructiv, sugestie sau idee pentru a face din acest unic produs publicistic un ghid de referinta al pietei.

Asadar daca va place ideea sau doar vreti sa va inscrieti in ghid, va invit sa imi scrieti pe adresa de e-mail din profilul de pe blog.

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Etichete: