miercuri, octombrie 24, 2007

HR: Practica ne salveaza

Intrebare: Era cumva la un moment dat un site pe care te puteai inscrie sa faci practica in diverse companii? ... Sau visez cumva?

Anyway, ce vroiam sa spun e ca ar trebui sa existe asa ceva, o bursa a locurilor de practica "pe bune" (in care chiar omul sa invete ceva). Mi-am dat seama de acest lucru dupa ce am angajat proaspat absolventi in diverse posturi, cu care la inceput a trebuit sa lucrez pentru o luna sau doua ca sa intre "in paine" cum trebuie.

Avem multe scoli de comunicare si jurnalism astazi, insa multor absolventi le lipseste partea practica adevarata, cea pe proiecte reale, cu responsabilitati reale.

Am pornit acest post ca un teasing la un proiect (despre care inca nu pot spune nimic, desi ma arde buza) ce va fi lansat in curand cumva in directia acestei teme, dar si pentru ca am vazut pe blogul Kinecto ca ei au lansat din nou programul pentru studenti.

Etichete:

5 Comments:

Blogger kamidor said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

9:35 p.m.  
Blogger kamidor said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

9:41 p.m.  
Blogger kamidor said...

Da, era, insa doar pt IT&C: Stagii pe bune. Este un program foarte bun prin care am obtinut si eu un stagiu excelent vara asta. Orice proiect de genul asta e binevenit.

9:57 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Multumim pentru aprecieri :)

11:55 a.m.  
Blogger gazutza said...

da dar exista totusi posibilitatea ca un student la Relatii publice, comunicare etc sa gaseasca un loc de practica? Ca eu caut si dau mailuri de luni de zile si nu gasesc nimic!

5:29 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home