joi, martie 12, 2009

Events: Noi start-up-uri vin la Web-Club

Am inceput sa caut in urma cu mai bine de o saptamana noi proiecte online. Cum spuneam si atunci pe blog, in ultimii doi ani am creat cateva ocazii bune pentru expunerea start-up-urilor online de la noi. Si am in continuare idei pentru promovarea lor.

Una dintre acestea este aducerea a 7 start-up-uri la Web-Club pe 18 martie, ocazie cu care lansez seria "Lucky 7". Practic, periodic voi sprijini cu idei, relatii si alte resurse 7 proiecte online. Voi reveni cu detalii.

Ma intorc la Web-Club. Ideea e de a pune fata in fata noi proiecte cu antreprenori cu experienta sau oameni din companii. Pe langa membrii Web-Club voi invita si alte persoane relevante pentru aceasta editie.

CUM AJUNG SA PREZINT LA WEB-CLUB?
In primul rand, doresc sa aduc proiecte noi, care nu aumai fost prezentate la alte evenimente. Apoi, importanta este ideea si viziunea din spatele proiectului.

CE TREBUIE SA FAC?
Daca vrei sa fii unul din "Lucky 7", trebuie doar sa imi trimiti pe e-mail (cristian [.] manafu [@] evensys [.] ro) o scurta prezentare in genul celor de pe blogul IN-BETA (pe structura de acolo). Nu uita sa incluzi un telefon mobil.

CE URMEAZA?
Voi primi propuneri pana vineri seara, urmand sa aleg peste week-end cele 7 proiecte, iar pana luni dimineata anunt selectia finala.

CE SE INTAMPLA LA EVENIMENT?
Vei putea sa iti prezinti proiectul in fata unor oameni cu experienta, sa obtii feedback valoros, sa faci networking si nu in ultimul rand sa iti promovezi proiectul.

In panel-ul de feedback vor fi Orlando Nicoara (MPI), Calin Fusu (Neogen), Vlad Stan (SeedMoney), Daniel Enache (1000 Tiny Tigers).

PROMO: SOCIAL MEDIA TRAINING FOR COMMUNICATORS | DOAR 30 DE LOCURI!

Etichete: , , , , ,

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ok, pentru toti cei care s-ar asocia unui astfel de proiec sa zicem ca ar fi un anume avantaj, desi cei mai multi sunt deja implicati in astfel de proiecte, altfel nu ar fi evoluat.
Dar pentru tine care ar fi avantajul?
O zi minunata iti doresc

2:20 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Frumoasa initiativa. Ma intreb cum o sa faci fata :) cererilor. Sunt curios, o sa dai niste statistici legate de cam cati oameni au trimis proiecte?

9:16 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Imi plac proiectele de genul. May be I will be in! Mi-ar place.

Sper sa am timp sa scriu proiectul in perioada descrisa.

4:45 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Am trimis si noi o prezentare a proiectului Jokopo.

3:45 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Am trimis si eu...am avut ceva pb cu outlook si s-ar putea sa fi ajuns mailul de 2 ori...am uitat sa trec un nr de contact...ce fac ?

1:14 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Man mă bucură iniţiativa faceţi un film şi postaţi-l pe undeva ...aşa voi fi sufleteşte alături de voi,în prima instanţă :-) la a doua voi fi prezent .Bloggingul roomânesc trebuie să demareze în trombă că suntem din nou în fruntea cozii .Să aveţi spor!

11:14 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home