duminică, noiembrie 29, 2009

Life: Geeks sunt oameni cu greutate


In urma cu o saptamana, ma uitam la noutatile de pe Threadless si la un moment dat m-am oprit la pagina cu tricoul de mai sus. Ma gandeam ca arata interesant.

Cand sa imi aleg masura si sa il trec in Shopping Basket, am observat ca era deja sold out la marimile 2XL si 3XL. Pentru cine nu stie inca, marimile americane sunt un un numar peste masurile noastre. L la ei e XL la noi. Am zambit un pic, intrebandu-ma cat de masivi sunt geeks in US.

Etichete:

4 Comments:

Anonymous aurica said...

mi-i si imaginez inconjurati de PC-uri si cutii de pizza :))

1:26 p.m.  
Anonymous Tricouri said...

Exista posibilitatea ca 2XL si 3XL sa se fi imprimat in foarte putine bucati, pentru ca si cererea e mai mica. Nu am o cifra exacta, dar am urmarit unele produse si de la lansare apar cu "just 15 left" la marimile foarte mari.

2:42 p.m.  
Anonymous Anonim said...

atunci ar fi trebuit sa faca si ceva tricouri 1/2S si 1/4S - astea pentru nerds, ca ei sunt opusul geeks-ilor. sunt ca niste clotzani:)

7:05 p.m.  
Blogger Cristian said...

@tricouri

Corect! Numai ca din ce am observat eu, in general raman la sfarsit cele ce trec de XL si banuiesc ca in mai toate cazurile se imprima mai putine 2XL si 3XL. Putine-neputine, a fost atipic sa vezi cum s-au epuizat primele masurile mari.

7:41 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home