miercuri, noiembrie 11, 2009

Ideas: Nesimtitii.ro

In urma cu trei ani mi se parea o idee buna lansarea unui site de reclamatii. Ii si gasisem un nume: RECLAMANT. La scurt timp a aparut Pazea.ro.

Dupa ce am citit acest post si acest post, mi se pare acum o idee buna lansarea unui site numit NESIMTITII. Credeti ca ar prinde? Si mai ales, credeti ca ar schimba ceva?

Etichete: , ,

6 Comments:

Anonymous achilianu said...

cel putin in mentalitatea alora reclamati, iti trebuie constiinta...
sanatate...

9:05 a.m.  
Anonymous Sergent said...

Sigur ca ar schimba ceva. Poate nu pentru nesimititii din trafic. Insa pentru nesimititii care mai folosesc un calculator si vad ca numele restaurantului/service-ului/agentiei lor apare in google ca prim rezultat pe nesimtiti.ro sigur ar schimba ceva.

Pentru ei ar trebui sa existe o taxa pe nesimtire: sa o plateasca pentru a le fi scos numele de pe site. Eventual fiecare caz de nesimtire sa fie votat de vizitatori si cu cat e nesimtirea mai mare sa fie si taxa mai mare.

10:07 a.m.  
Blogger Spiridus said...

daca nu schimba, macar ajuta la refacerea bunei dispozitii psihice ;) propun si un site specializat cu reclamatii & intamplari cu si despre furnizori de telefonie mobile

12:26 p.m.  
Anonymous Cristian Ion said...

Am revenit. Ma bucur sa te regasesc. O zi minunata iti doresc

3:45 p.m.  
Blogger Criss Tina said...

Chiar aveam de gand sa fac ceva gen oamenidekkt.ro. Iti salut initiativa. Si deja am in minte cateva personaje pe care le-as adauga

5:12 p.m.  
Anonymous Petrvs said...

Sub o formă sau alta, există astfel de iniţiative. A se vedea şi secţiunea Vocea Clientului de pe site-ul conso.ro.

10:47 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home