joi, octombrie 15, 2009

Online: ScoaladeBani.ro

Astazi se lanseaza "Scoala de bani", un program de educatie financiara prezentat in format de divertisment, pe care il voi sustine in urmatoarele doua saptamani prin blogul meu.

Ideea acestei scoli a venit pe fondul unor realitati - de altfel, usor de intuit - revelate de o cercetare sociologica ce indica faptul ca "românii au anumite aspira ii (casă, maşină, propria afacere, un job bun) însă nu fac mare lucru în acest sens, aşteptând ca mai degrabă să câştige la loterie".

Asadar, pe scurt, la "Scoala de bani" inveti despre gestionarea finantelor personale si in acelasi timp poti castiga: 5000 , 3000, 2000, 500 de euro.

CE TREBUIE SA STII
La "Scoala de bani" se pot inscrie doar echipe de cate doua persoane. Cumva stau in aceeasi banca asa cum e la scoala. Dupa ce ai gasit colegul / colega de banca, poti sa te inscrii la scoala.

CE INVETI
Sunt trei momente prin care treci la "Scoala de bani":
  1. Admiterea - consta intr-un test grila cu tematica financiar bancara.
  2. Testul 2 – este un test grila cu 10 intrebari + o problema cu tematica de cheltuieli si administrarea portofelului familiei.
  3. Testul 3 - este un test grila cu 10 intrebari + o problema cu tematica de administrare a investitiilor familiei.
CE CASTIGI
Castigatorul este ales in urma unei jurizari, iar premiile sunt:
  • Locul I - 5.000 euro
  • Locul II - 3.000 de euro
  • Locul III - 2.000 de euro
TOATA LUMEA CASTIGA
Concursul este deschis nu doar pentru cei ce vor sa isi incerce norocul si creativitatea in cele trei etape, ci si pentru sustinatori sau echipele populare (nu neaparat invingatoare). Astfel, cel mai activ sustinator poate sa ridice 500 de euro, la fel si echipa care a atras cele mai multe voturi.

CUM MA INSCRIU?
Intra aici si gata.

Etichete: , , , ,

4 Comments:

Blogger A.Faith said...

cum spuneam şi la zoso pe blog: am încercat azi să mă înscriu, dar degeaba. am intrat prima dată de la el, dar am uitat tab-ul şi apoi am văzut anunţul tău pe facebook. am intrat de-acolo cu referrer-ul manafu şi mi-a dat eroare 500. am şters toţi parametrii şi a arătat ok site-ul. apoi, am încercat să mă loghez şi mi-a dat o eroare de genul "invalid token". am lăsat-o baltă şi am încercat o oră mai târziu. degeaba. am abandonat ideea.

10:02 p.m.  
Anonymous Gicu said...

Pana acum astia de la BCR nu te-au invatat nimic ci din contra ti-au bagat pe gat numai datorii si acum cica vin si te invata.
Nu inveti nimic de la unii care vor sa-ti dea numai datorii.....adica credite bancare.
Asa mai sunt si aia de la scoalabanilor.ro care cica te invata tot educatie financiara....dar cine stie ce banca o fi si in spatele lor.
E clar, noi platim, noi invatam si altii se bucura de profit.

5:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

nu mai aveti pe cine sa fraieriti?nu mai stiti ce sa inventati k sa bage lumea banii in bancile voastre

12:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce sa inveti de aici...economisirea ?....pana acum toate bancile nu au facut decat sa te indatorezi la maxim si sa le umfli lor profitul....ideea este ca trebuie sa inveti sa detii active care sa iti genereze venit.....scoalabanilor ...parca acolo am citit ceva de genul asta......numai scoli , peste scoli dar eu tot fara bani sunt..

1:13 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home