vineri, octombrie 30, 2009

Online: Castigatorul concursului Microsoft de la Webstock

La Webstock, am anuntat un concurs de web design prentru redesenarea paginii www.microsoft.ro/web. Dupa perioada de inscrieri si jurizare, am ajuns astazi la momentul anuntarii castigatorului.

Silviu Savin din Iasi a fost declarat castigatorul competitiei si al premiului de 2.000 euro, iar creatia sa o puteti vedea mai sus. In urma cu un an, a mai castigat un concurs important, cel organizat de Ambasada Britanica, cu un scenariu de aplicatie pentru mobil. Silviu este unul dintre oamenii din spatele platformei Joobs.ro si serviciului Mobbiq.com.

Etichete: , , ,

5 Comments:

Blogger Adrian Mironescu said...

Multe felicitari Silviu! :)

12:52 p.m.  
Anonymous picsel said...

Silviu, felicitări şi pentru diacritice! :))

1:03 p.m.  
Anonymous Programe said...

Intr-adevar foarte frumos si profesionist!

11:46 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Superb. Celelalte propuneri unde se pot vedea?

11:31 a.m.  
Anonymous Dragos said...

Concursul acesta promitea mult, dar dupa ce am primit si eu brief-ul am inteles ca nu are nimic special.

Se cerea crearea unui design "corporatist" + implementarea lui folosind doar produse Microsoft (dezvoltat in ASP, cu controale active X si animatii create in Silverlight), adica restrictii absurde de tip monopolist, desi ca obiectiv se urmarea atragerea comunitatii creative prin acest proiect. Trist...

Ca si designer, consider ca Microsoft mai are mult de mers pana va ajunge la un nivel decent dpdv al designului si creativitatii ca si companie. In plus, mai are mult de invatat de la micile companii cat si de la concurenta in ceea ce priveste strategiile cu privire la imaginea pe care o afiseaza pe www.

Sunt totusi curios la un an dupa lansarea noului site, ce trafic va avea si care va fi gradul de interactiune al comunitatii online romanesti cu acesta.

Cu toate astea, felicitari castigatorului, vorba aceea, "ca le-a luat banii" :)

10:32 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home