miercuri, octombrie 07, 2009

Mobile: Voxline aduce Clip in Touch in Romania

Din aceasta luna, companiile au la dispozitie un nou instrument de advertising in mediul mobil si online: Clip in Touch, o platforma de user generated content (web si mobile) creata de compania israeliana omonima si adusa in Romania de Voxline Communication.

Principalul beneficiu pe care il ofera solutia Clip in Touch este dat de valorificarea la maxim a telefonului mobil ca mediu de promovare. Companiile isi pot provoca clientii sa creeze si sa impartaseasca clipurile video fie folosind telefonul mobil, fie computerul. Prin Clip in Touch poti vedea clipurile video de pe platforma pe un numar insemnat de terminale. Spre deosebire, clipurile de pe YouTube se vad doar pe telefoanele Android, LG Viewty si iPhone (sa confirme cineva si alte modele).

Mai mult, Clip in Touch ofera si instrumentele de editare text, video, audio pentru personalizare atat pe aplicatia ce se instaleaza pe terminalul mobil, cat si prin interfata web.

Practic, un utilizator poate crea clipuri video, le poate personaliza si apoi trimite pe o platforma de videosharing dedicata unui brand si folosita in scopuri promotionale.

Etichete: , , ,

5 Comments:

Blogger the2003s said...

Daca descarci YouTube Mobile Application poti vedea clipurile si pe symbian sau windows mobile

9:18 a.m.  
Blogger BĂNĂŢEANU said...

youtube se vede si pe omnia dar cu skyfire ca mobile browser, nu merge cu opera mini sau mobile.

10:35 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Nu am probleme in a vedea Youtube pe N95 :)

11:58 a.m.  
Anonymous Dan said...

In ultima vreme unele din noile modele de telefoane au posibilitatea de a viziona clipuri pe Youtube fara a mai descarca nici o aplicatie. Raman totusi destule telefoane care nu permit acest lucru, si chiar daca numarul telefoanelor care permit vizonarea clipurilor pe YouTube este in crestere, acestea nu permit si integrarea creatiei cu distributia online si mobile cum face ClipInTouch. Noi oferim o platforma integrata de marketing mobile si web care poate fi customizata complet si cu optiuni complexe de creatie a clipurilor.

6:17 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Youtube pe E51 fara nici o problema.
Defapt toate telefoanele care au RealPlayer si 3G pot vedea clipuri pe Youtube

12:08 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home