duminică, septembrie 06, 2009

Roundtable: Ce e mai bun decat o idee

Primesc din cand in cand mail-uri in care mi se cere parerea sau sfatul pentru idei si / sau proiecte deja lansate. Cred ca am raspuns tuturor pana acum. Saptamana trecuta, un mail de aces gen m-a facut sa ma intreb daca e de ajuns sa ai doar o idee. Fireste, nu e de ajuns.! Dar ce ar fi? Ce conteaza la inceput la fel de mult sau poate chiar mai mult decat ideea?

Cum obisnuiam sa "organizez" pe blog niste roundtables, am reactivat conceptul si am intrebat o serie de oameni din online sa imi spuna ce ar trebui sa ne vina in minte imediat dupa idee.

Am pus raspunsurile pe blogul Strategist.ro, unde mi-am mutat o parte din scrierile despre online si social media. Asa ca va invit sa cititi aici ce spun Calin Fusu, Dragos Stanca, Vlad Stan si Vladimir Oane.

p r o m o
Gadgeteer: Ce spun bloggerii despre gadget-uri
MobileMarketer.ro:
Noutati, analize si studii de caz din mobile marketing

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous Ionut said...

:) nice... !!

10:50 p.m.  
Anonymous Anonim said...

legat de acest topic, imi permit sa pun o intrebare, ce s-a intamplat cu proiectul initiat cu radu ionescu (in faza de idee) referitor la monitorizarea web de prin 2007? eu chiar asteptam un astfel de soft si pentru .ro.. era o idee f buna dar inca nu vad proiectul. A fost doar o idee, ati renuntat, se lucreaza la el?

11:30 p.m.  
Blogger ZuZu said...

Mulţumesc mult pentru articol. Foarte folositor. Recent te-am contactat cu acest gen de mail.
Am mai vorbit cu cineva cunoscut în domeniu. Se pare că ideea e bună şi se lucrează de vreo 6 luni la ea :) Aşa că eu n-o mai prea pot implementa. Dar nu-i nimic. Mai vine şi altă idee. Până atunci articolul de pe Strategist e foarte, foarte util.Mulţumesc.

2:13 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home