duminică, septembrie 13, 2009

Online: Cum alegi un specialist in SEO?

Stiu ca exista multe tutoriale pe net despre "Cum sa alegi un SEOist", insa mi-ar placea sa primesc cateva sugestii din experiente reale. Uneori acele how-to-uri internationale parca nu au gust. So, care ar fi regulile de baza?

Etichete:

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Regula nr. 1 :)
Mai bine lucrezi cu o firma ... trust me :)

12:48 a.m.  
Anonymous Catalin Nicolescu said...

Are un raspuns bine argumentat si foarte logic la intrebarea: "Daca te pricepi asa de bine de ce nu muncesti pentru site-urile tale?"

11:51 a.m.  
Blogger Nora O'Malley said...

sau are si niste siteuri ale lui la care lucreaza, ca sa completez logica lui Catalin. Si care siteuri sunt evident f bine pozitionate

10:07 p.m.  
Anonymous Cristina Andrei said...

Pentru mine a contat foarte mult faptul ca am propriul site (blog) de SEO atunci cand m-am prezentat la interviu. Cred ca a demonstrat nivelul de implicare in acest domeniu si dorinta de a experimenta pe pielea proprie, nu doar pe site-urile clientilor. Cu rezultate care pot fi verificate.
Postul obtinut de mine este chiar de Specialist SEO. :)

10:52 a.m.  
Anonymous Bogdan Nedelcu said...

1. Experienta.
2. Daca te-a luat din start cu procentajul de cuvinte cheie pe pagina inseamna ca trebuie sa treci la urmatorul candidat.
3. Mult munca si dedicatie - SEO nu inseamna vrajitorie. Ca orice alt lucru in viata, succesul inseamna si transpiratie.

11:12 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home