marți, septembrie 29, 2009

Life: Trophy Tour in Timisoara

Inca de luni seara ne-am urcat in masini si am pornit spre Timisoara pentru ca a doua zi dis de dimineata capitala Banatului intra si ea pe harta opririlor Uefa Champions League Trophy Tour. In ciuda orei matinale la care s-a desfasurat evenimentul si timisorenii au venit in numar foarte mare in parcarea Iulius Mall pentru a admira trofeul Champions League.

Pe langa Duckadam si Balan, prezenti si la Arad, la Timisoara a fost invitat si un localnic, Iosif Rotariu, fostul jucator al Stelei. Bineinteles ca nici unul dintre ei nu a scapat fara sa faca poze cu cei prezenti. Cei mai entuziasti dintre timisoreni au fost angajatii UniCredit prezenti in numar foarte mare. Inclin sa cred ca sucursala UniCredit de la Timisoara a fost pentru cateva ore inchisa.

Cei de la Special Olympics au fost si de aceasta data pe scena alaturi de juniorii de la Banatul Timisoara care radiau de fericire ca pot face poze cu Duckadam.

Urmeaza Sibiu, Brasov, Pitesti si Bucuresti. Pentru lucrurile din spatele cortinelor turului apelati la Chinezu :) si #trophytour

-- Adi Zabava

Etichete: , , ,