marți, septembrie 22, 2009

Blogs: Campania LG continua

PHOTO BY ADRIAN ZANFIR
Celebra campanie LG in care aproape l-am invins pe Bobby continua in aceasta toamna cu o noua abordare. Probabil cei de la LG s-au gandit sa termine o data vrajba dintre mine si Bobby si sa ne puna la treaba intr-un scop nobil.

In noua campanie, LG isi propune sa ii sprijine pe elevii Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” sa deschida o expozitie de arta digitala, iar eu cu Victor si cu Bobby ne vom implica activ in actiune.

Si partea cea mai frumoasa e ca puteti contribui si voi cu idei. Practic, ne puteti spune ce ar fi frumos sa facem, iar la final cea mai votata idee va fi pusa in practica. Pana acum imi place cel mai mult ideea cu carti de vizita.

Mai mult, cautam un al patrulea blogger care sa intre in "gasca" noastra. Toate detaliile despre noua campanie sunt disponibile aici.

(In poza de mai sus ii explic lui Bobby ca de data asta nu trebuie sa apeleze la tot felul de mijloace pentru a ma intrece, caci e vorba nu de o competitie, ci de o cauza buna. Sper ca a inteles si nu face din nou pagina aia cu pixeli inspirata de la mine)

Etichete: , ,

2 Comments:

Blogger Andreiutz said...

Mmm, ce contesti?

12:15 p.m.  
Blogger Cristian said...

hai ca am schimbat! :-)

12:21 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home