luni, mai 18, 2009

Mobile: Descarca gratuit jocul Autorally pe mobil

Ma intereseaza din ce in ce mai mult zona mobile. Si ma refer aici la mobile marketing si mobile web. Anul trecut, am lansat evenimentul Mobile Marketing Conference, iar acum m-am alaturat grupului de pionieri din mobile, reprezentat de principalele companii si agentii care promoveaza domeniul.

Mai mult, imi face cu ochiul partea de dezvoltare in mobile web si am deja doua mici proiecte in pregatire. Unul e deja functional si il voi anunta azi-maine.

Pana atunci insa vreau sa va prezint o noua idee in marketingul mobil. In fapt, nu e foarte noua, dar acum poate e momentul sa facem un push pe ea: mobile advergaming - publicitate inserata in jocuri distribuite pe telefoanele mobile.

Mai precis, Voxline si Imedia au lansat saptamana trecuta jocul Autorally in care au inserat reclame pentru portalul Automarket. Jocul a fost realizat de divizia mobile a MediPro Interactiv.

Este un joc simplu ce poate sa iti tina de urat in clipele in care trebuie sa pierzi timpul sau astepti pe cineva. Jocul permite doua grade de dificultate, alegerea unitatii de masura a vitezei (km/h, m/h), precum si personalizarea numelui jucatorului.

In functie de varianta de joc aleasa, ulterior se poate opta pentru unul dintre cele patru mari circuite: Sibiu, Cluj, Arad, Iasi, fiecare dintre ele avand o lungime de peste 100 de km si constand din 8 etape diferite, pe portiuni scurte de teren.

Automarket.ro a creat o pagina speciala pentru acest joc, de unde se poate descarca jocul. Se recomanda descarcarea jocului direct pe telefonul mobil, pentru a usura instalarea, ceea ce implica activarea serviciului de date.

Etichete: ,

3 Comments:

Blogger Maria said...

Pe net, http://www.automarket.ro/mobile/autorally/, daca incerc sa imi aleg modelul de telefon primesc eroare de db..


"Descarca jocul direct pe mobil de la adresa de mai jos:
A Database Error Occurred

Error Number:

ERROR: column "i" does not exist LINE 1: ...tomarket, telefon, marca, model) VALUES (687, 19, i, 'SONYER... ^

INSERT INTO automarket_log (id, id_automarket, telefon, marca, model) VALUES (687, 19, i, 'SONYERICSSON', 'W88')".

It needs more testing :)

8:58 p.m.  
Anonymous Bogdan said...

Intr-adevar pentru cateva modele SE baza de date returna o eroare, multumim pentru instiintare Maria!
Lucrurile au revenit la normal, te rog sa incerci din nou.

12:35 p.m.  
Anonymous M Adrian said...

Eu am reusit sa-l instalez pe nokia saptamina trecuta, jocul e fain, grafica ok.

5:12 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home