luni, mai 11, 2009

Life: Faci ce iti place?

Nu sunt genul care sa porneasca discutii existentiale pe blog, insa de data asta sunt chiar curios... Inspirat de turneul pe care Tudor Chirila il va face in mai multe licee, unde va vorbi elevilor despre alegerea viitoarei cariere, m-am gandit sa lansez intrebarea:

Faci ce iti place?
Da Nu Nu imi dau seama   


Am peste 10 ani de cariera si in toti acesti ani am facut mereu ce mi-a placut. Nu cred ca a fost ceva care sa imi displaca. Am avut si putin noroc, am avut si sustinere si am avut si sansa de a putea decide ca de acum inainte voi face doar ce imi place.

Daca stau bine sa ma gandesc si in scoala am facut ce mi-a placut. Mi-am ales facultatea din pasiune. Am dat la jurnalism pentru ca imi placea ideea de a interactiona cu oamenii. Si pe atunci, presa era singurul medium.

In facultate, am descoperit ca ma atrage publicitatea si am inceput sa studiez singur, in ideea ca voi intra intr-o agentie. Nu am intrat, dar am ajuns sa scriu despre publicitate. Asa am imbinat doua pasiuni.

Cand am descoperit Internetul, veneam la birou in week-end fara treaba si consumam ore intregi de net. Am inceput apoi sa creez site-uri pe Geocities. Din joaca. Un pic mai tarziu debutam in publishing-ul online.

Cand nu mi-a placut ceva, m-am retras. E mai bine sa te retragi. Si sa faci ce iti place. Cum iti place. Tu ce faci?

Etichete: ,

3 Comments:

Anonymous Alexandru Suciu said...

Si eu fac ceea ce imi place. O fac cu pasiune si (de multe ori) lumea apreciaza.
Sotia mea ma bate (uneori) la cap sa ma duc la o multinationala, stiti voi, "get a real job!".
Dar nu pot, am calea mea. Criza, ne-criza, voi continua!

PS. Un greu a zis ca daca nu faci ceea ce iti place nu vei reusi niciodata de fii cineva. Cred ca era Donald Trump... si a ajuns bine

6:26 p.m.  
Anonymous Bigdady said...

Atata lume a votat pentru "fac ce-mi place" incat am ramas "masca" ... in conditiile astea n-ar trebui ca lucrurile sa se miste putin inspre bine in tara?! Sau "fac ce-mi place" inseamna de fapt "frec menta"?
Nu-i cazul tau Manafu.

11:13 a.m.  
Blogger LZ said...

Da si nu. Nu si da. Poate. Cred. As vrea si altceva. Si mai mult. Mai vedem!

11:58 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home