miercuri, martie 04, 2009

Online: Ce invatam de la Skittles

Senzatia ultimelor zile in mediul online a fost generata de relansarea site-ului Skittles sub forma unei pagini de Twitter. Cred ca de la victoria lui Obama nu am mai vazut un asa buzz pe web.

La o zi dupa faimoasa relansare, Skittles trece de la Twitter la Facebook. Motivul? Glumele proaste care afectau imaginea brandului.

Skittles a avut curaj sa renunte la site-ul de companie pentru o pagina a consumatorilor. De fapt, luand in considerare ultimele supozitii aparute, brandul urmeaza sa faca pe pagina oficiala un tur al multor forme de social media, de aici si trecerea la Facebook. E posibil ca saltul dintr-un loc in altul sa aduca mai mult awareness decat simpla pastrare a fluxului de Twitter.

Skittles a avut o abordare originala si a atras atentia, dar nu numai a curiosilor, ci si a celor care lanseaza campanii bazate pe social media. Este un caz de "asa da", dar si de "asa nu".

Acest articol face parte dintr-o serie noua de articole dedicate social media, ce vor fi grupate in seria Strategist.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE

Etichete: , ,

4 Comments:

Blogger Alex Rosu said...

Abordarea n-a fost tocmai originala.. de ceva ani exista o agentie (Modernista - http://www.modernista.com/) a carei pagina web este o colectie de wikipedia, facebook, twitter etc..

8:29 a.m.  
Anonymous ana said...

poate asta era strategia - sa treaca dupa cateva zile la alt background social so to say. altfel, dupa buzz-ul initial userii si-ar fi pierdut interesul.

2:07 p.m.  
Anonymous sorin said...

Bune mai sunt aceste bombonele...Chiar ma intrebam daca mai exista pe piata.

3:14 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Buy runescape gold as low Pirce! We never rest so that we can offer you the best. We're here 24 hours a day, 7 days a week. Get the most out of your game time and level with the best!

4:07 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home