marți, februarie 24, 2009

Online: Am lansat WeWorkWeb

Nu este nici agentie interactiva, nici site de socializare si nici inca un exemplu de cum poate fi folosit fontul Museo. WeWorkWeb este o initiativa persoanala de a conecta in principal oameni din web development si web design, dar nu ma opresc doar la ei.

In acest moment sunt destul de conectat la mai multe comunitati, dar nu si la cea de web development. Am in jurul meu web designeri si web developeri cu care ma intalnesc in diverse ocazii, pe care nu i-am asociat unei initiative existente in "portofoliul" meu (Web-Club, Webstock etc).

Am acces la diverse resurse si pot face sa se intample unele idei, acesta este motivul pentru care doresc sa intru in legatura cu comunitatea de web design si web development de la noi. Nu sunt un om tehnic, nu cunosc tehnologii, sunt doar un "om de legatura". Probabil asta ar trebui sa scriu pe cartea de vizita.

De ce WeWorkWeb? Pentu ca We reprezinta ideea de comunitate, Work ne pune la treaba sau ne arata ce se intampla, iar Web este legatura dintre noi toti, caci totul va fi online in viitorul apropiat.

Pentru WeWorkWeb am lansat grupuri pe 3 retele sociale: LinkedIn, Facebook si Lucrez.in/IT. Daca vrei sa faci parte din aceasta comunitate si ai cont la cele trei servicii, te astept in grup.

UPDATE: Cred ca mai trebuie sa fac niste precizari. Nu este vorba de un site si nici de o schema de comisionare a unor designeri. Este un grup de oameni interesati de aceleasi subiecte. Iar grupul se formeaza acum pe 3 retele sociale!

Comunicarea cu comunitatile si formarea grupurilor prin intermediul retelelor sociale sunt practici des intalnite si isi fac treaba bine daca sunt gestionate corect.

Etichete: , ,

6 Comments:

Blogger evalica said...

bai m-am cam saturat de oameni de astia de legatura, care nu fac domnule nimic treaba, ei doar "aranjeaza" lucrurile, ii lasa pe altii sa munceasca si isi iau banii.

Comunitate de designeri ... adica omuleti disponibili pentru your stuff, because "pot face sa se intample unele idei" (no you can't)

1:58 p.m.  
Anonymous Andrei said...

Bravo!

3:56 p.m.  
Anonymous Anonim said...

... si care ar fi adresa acestui nou serviciu/site ?

4:28 p.m.  
Anonymous silvius said...

Cristi, pentru LinkedIn exista deja Grupul Programatorilor Romani:

Exista si Grupul Designerilor Romani. Ambele grupuri sunt initiate de Joobs.ro

7:25 p.m.  
Blogger Cristian said...

@silvius

Probabil mai exista si altele. Mi-ar placea sa pot comunica cu toti. Deja sunt in legatura cu cateva "grupari.

Cum eu nu pot intra peste grupuri deja formate, e mai bine sa am un grup gestionat de mine deschis tuturor, in care sa pot consuma resursele si ideile pe care le am, nu?

Eu sunt deschis la orice colaborare in zona asta...

8:32 p.m.  
Blogger Radu said...

coincidenţă or not, în trecut am freelance-uit pentru nişte tipi cărora le zice WeCodeWeb

11:46 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home