vineri, ianuarie 23, 2009

Online: Ce am retinut astazi

Am prins cateva chestii interesante - zic eu! - de astazi:
  • Trafic.ro introduce taxa de 10 euro - Buna idee! Nu se vor imbogati si vor avea o provocare si mai mare in dezvoltarea facilitatilor oferite, pentru ca de acum inainte vor concura cu serviciile free. Mai mult, decizia este un test al importantei pe care Trafic.ro o (mai) are pe piata.
  • Poze de pe strada ta de la Norc.ro - Sergiu Biris a fost uimit cand si-a descoperit masina intr-o poza afisata pe Norc.ro, un site ce iti ofera ocazia sa faci plimbari virtuale pe strazile oraselor. Eu am fost uimit sa gasesc o poza chiar cu blocul in care locuiesc atunci cand am cautat numele strazii mele.
  • Noro ne invata sa ne protejam ideile - Ideea de a semna un agreement ca propunerea ta nu e pusa in practica de un client cu altcineva nu e noua. Eu ma gandesc acum la altceva. Am o intrebare: Ce faci cand descoperi ca ideea propusa de tine a fost facuta cu altii? Si cum poti dovedi asta intr-o lume plina de coincidente?
  • YouTube mi-a inchis muzica - Primesc un mail de la YouTube in care mi se aduce la cunostinta ca muzica din spotul ClickNet, postat la mine in cont, are o problema de copyright. Nu mi-au dat jos spotul, mi-au oprit insa muzica.
  • RoTwitter Survey a avut o zi buna - In prima zi de la lansarea RoTwitter Survey am strans peste 270 de raspunsuri, ceea ce intrece mult asteptarile mele. Sondajul va fi disponibil timp te 2 saptamani. Cu putin noroc si sustinere putem atinge 500 de raspunsuri.

Etichete: , , ,

5 Comments:

Anonymous nwradu said...

Rezultatele la RoTwitter Survey vor aparea la fel de rapid ca si cele de la RoBloggers Survey 2008? :D

10:23 a.m.  
Blogger Blizzard said...

click : www.urbanss.blogspot.com ....totul despre vedete!

11:01 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Faza cu coloana sonora de la un film pe youtube am vazut-o la foarte multe clipuri. Cand este o melodie ceva pe fundal au inceput sa faca urat. Poate de la atatia oameni care asculta muzica pe Youtube.

12:55 a.m.  
Blogger Cristian said...

@nwradu
esti rau...

11:25 a.m.  
Anonymous silviu said...

Trafic.ro nu are cum sa concureze cu serviciile free. E mult prea slab.
Vor sa faca niste bani in plus, atata tot. Cine nu cunoaste, plateste.
Ciudat sa lauzi o asemenea idee.

2:55 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home