miercuri, decembrie 24, 2008

Life: SMS-uri de Craciun

Cu siguranta si anul acesta vom vedea la televizor stirea despre cate sms-uri au trimis romanii de sarbatori. Nu cred ca o s-o scape vreo televiziune!

Deja avem de cativa ani buni ritualul acesta de sarbatori. Sa ne felicitam prin sms. Unii chiar contabilizeaza cine trimite si cine nu. Altii deja sunt impotriva practicii si isi propun sa nu trimita niciun sms. Exista si asteptari fata de cei care s-au aratat creativi in mesajele lor. "Oare ce o sa mai scrie Adi anul acesta?"

Unii dedica o perioada de timp din zi pentru a trimite mesajele, altii le trimit un pic mai devreme, sa fie ei primii! Unii raman in expectativa si trimit doar celor de la care au primit. Fel si fel de tactici!

In orice categorie te inscrii, poate iti faci timp pentru a trimite un SMS si la 848. Este numarul de telefon la care se pot face donatii de 2 euro in contul Asociatiei IHTIS, cea care si-a propus sa ridice un centru pentru tinerii cu dizabilitati fizice.

Exista si un numar in reteaua Romtelecom la care poti suna si dona 1 euro: 0900.900.081.

Poti sustine aceasta campanie si prin inserarea unui banner pe blogul personal sau printr-un post despre initiativa asociatiei. Gasesti tot ce iti trebuie aici.

Multumesc anticipat celor care sprijina aceasta idee.

Sarbatori fericite!

Etichete:

4 Comments:

Anonymous alexander said...

Din pacate, operatorii mobili au anuntat ca nu mai furnizeaza astfel de informatii :)
Si asta dupa ce incepusera in 2007 sa dea doar niste procente...
Sa mai zica lumea ca operatorii nu colaboreaza si ca iau decizii fara sa se consulte :)

10:05 p.m.  
Anonymous Florin said...

De sarbatori are lumea credit sa strice pe mesaje. ar putea renunta la cateva din ele ca sa doneze pentru o cauza nobila, mai ales in luna cadourilor.

12:01 p.m.  
Blogger A.Faith said...

Alexander, asta e o veste foarte foarte bună! mă cam săturasem să văd cum sunt încurajaţi oamenii să trimită astfel de mesaje.

Şi cu toate astea, anul ăsta parcă a fost mai rău ca oricând: orice SMS trimis în seara de 24 decembrie a ajuns abia a doua zi.

3:50 p.m.  
Blogger metaphor said...

Florin, subscriu la ideea ta!

10:06 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home