vineri, noiembrie 21, 2008

Trends: 4 idei bune

Am vazut cateva lucruri interesante pe bloguri in ultimele zile, dar nu am apucat sa le sesizez si eu la timp. Le pun acum in acest post:
  • Clip Voltaj, filmat cu telefonul mobil: Intr-o coproductie Orange - LG, trupa Voltaj si-a filmat cel mai recent videoclip cu un telefon mobil LG KS360. Clipul il vedeti aici. Nu stiu cati stiu, dar terminalul KS360 are si un sistem inedit de chat prin bluetooth. (via Victor Kapra)
  • Loredana isi prezinta noul album pe eOK: In urma cu cateva luni Dana Nalbaru punea pe Apropo.ro noul sau album, de unde fanii il puteau descarca gratuit. Loredana isi ofera ultima creatie doar ca auditie gratuita pe eOK, inainte de punerea in vanzare in magazine. (via Zoso)
  • Testeaza-ti votul: Am zis ca inainte de vot imi voi acorda putin timp pentru a ma informa asupra candidatilor si partidelor. Un prim loc in care ma voi uita este www.testvot.eu, un site ce iti ofera optiunile electorale apropiate de propriile convingeri. (via Catalin Tolontan)
  • Topul site-urilor din Romania: Am recunoscut la un moment dat ca Wall-Street.ro a reusit cateva performante pe care le invidiez, desi la inceputurile sale il desconsideram. Un lucru bun facut recent este clasamentul site-urilor inscrise in SATI, foarte util pentru cei pasionati de cifre.

Etichete: , , , , ,

5 Comments:

Blogger Florin Grozea (Hi-Q) said...

Loredana nu a fost primul artist care a oferit gratuit şi legal albumul ei pe eOk.ro anul acesta.

Am lansat exclusiv online în 2008 şi Smiley, Direcţia 5, Cleopatra Stratan, 3SudEst, Giulia şi alţii.

Continuăm să promovăm muzica românească legal pe internet.

11:05 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Imi place foarte mult ideea cu testeaza-ti votul. Iti da posibilitatea sa vezi de ce program ideologic te apropii. Dar intrebarea mea este: Daca testul iti zice ca te apropii de partidul PXX, inseamna ca trebuie sa-l votezi? Pentru ca in condiile actuale ale Romaniei, nu cred ca un partid e in stare sa se tina de linia programului de guvernare. Din pacate tot mai multi uita ce-au promis dupa alegeri.

12:57 a.m.  
Blogger A.Faith said...

după ce că eram eu zăpăcit complet de LG-ul ăla, acum apare şi campania asta...
deja îmi fac calcule de unde să fac rost de bani ASAP, să-l iau :))

1:57 a.m.  
Anonymous newdada said...

si 4 idei nebune?

2:21 p.m.  
Anonymous TheBride said...

Pusul online de albume l-am vazut practicat prima data de Vama. Mi-am descarcat acum multe luni un album, de la ei de pe site si l-am platit prin sms.

9:51 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home