vineri, noiembrie 21, 2008

Life: Doneaza 1 euro (urmare)

Lucrurile avanseaza in campania pentru Asociatia IHTIS anuntata de Iulian Comanescu saptamana aceasta. Iata noutatile:
  • Romtelecom a alocat un numar de telefon pentru teledon, prin care fiecare abonat al retelei poate dona 1 euro (ce va fi trecut pe factura) pana la 31 decembrie. Numarul de telefon la care puteti suna este 0900 900 081. Vreau sa multumesc inca o data departamentului de comunicare de la Romtelecom pentru sprijin si deschidere.
  • Am pregatit intre timp si demersul in fata operatorilor de telefonie mobila, iar aici echipa Selenis a fost de mare ajutor. Speram sa primim un feedback pozitiv pentru donatiile prin sms.
  • Selenis a fost si prima companie care a raspuns propunerii mele: orice companie care doneaza minimum 100 de euro poate primi un banner la mine pe blog. Au donat mai mult decat am cerut eu si mai ales, au donat bannerul celor de la ARDOR. Toata stima!
  • PC Fun a fost cea de-a doua companie care a intrat in campanie si profit de ocazie sa ii multumesc lui Madalin pentru initiativa.
  • Iulian a reusit sa stranga destul de multa acoperire in media online pentru propagarea mesajului, iar eu doresc sa fac acum un apel catre cei care pot si vor sa ne ajute cu mai multa expunere. Orice ajutor e binevenit.
  • Dan si echipa Voxline se vor ocupa de productia bannerelor de promovare, pe care le vom avea luni dimineata. Va vom invita atunci sa le preluati.

Etichete: ,

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Este foarte frumos cand te gandesti ca .. 1 euro = Life!

10:08 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Speram ca dupa acest post sa nu se uite de tot si de toate si sa fim oarecum tinuti undeva la curent despre cum evolueaza situatia.

11:30 p.m.  
Anonymous Anonim said...

O dovada ca se poate. Ma bucur sincer ca cei din online sunt atinsi de aceste drame.

12:49 a.m.  
Anonymous Anonim said...

exista un banner de campanie care sa se poate adauga pe blog-urile noastre/website-uri?

1:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

daca sar putea da prin sms...... multi ar dona

8:09 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cu multa placere Cristian. Te voi anunta (pe e-mail) si despre rezultatele celei de-a doua actiuni din care speram sa crestem semnificativ contributia...

9:36 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home