luni, octombrie 13, 2008

Online: Si mai multi bani?

Incep sa cred din ce in ce mai tare ca in curand vor fi mai multi bani pentru proiecte online decat idei ce pot fi materializate.

In seara aceasta am primit un e-mail de la Ilie Urlea-Schoen, un roman stabilit in Germania, interesat sa investeasca in online. Am avut chiar si o convorbire telefonica.

Asa am aflat ca e in cautarea de proiecte, dar mai ales de echipe care sa puna ideile in practica, fie ele originale sau de pe lista investitorului. Interesul principal este in zona de online gaming, mobile, e-commerce si social networks. Si ar fi cam pana la 10 milioane de euro de cheltuit.

I-am cerut o prezentare serioasa, promitandu-i ca voi transmite mai departe mesajul sau. Pana atunci, m-a trimis sa aflu detalii despre Holtzbrinck Ventures. Are un portofoliu interesant!

Asadar, cei interesati sa obtina o finantare si au intentii serioase si putere de programare sunt invitati sa ii scrie lui Ilie Urlea-Schoen la urleas [at] hotmail [dot] com.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Etichete:

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

o sa se umple de spam onul ca i-ai pus link pe adresa de mail. mai bine puneai un jpg cu mailul :)

11:55 p.m.  
Blogger Cristian said...

l-am intrebat si a zis ca e OK. o sa o las o saptamana si apoi o scot.

11:57 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Paul Graham o tot spune de cativa ani: exista mult mai multi bani disponibili decat startupuri care sa ii vrea.
Explicatia? Simplu, pentru ca astazi costurile pornirii unui startup internet sunt mici (si continua sa scada). "We don't need your money" e mesajul startupperilor catre investitori.

1:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

@daniel Nu-i chiar asa ...
Daca te gandesti doar la partea de programare si tot ai nevoie de oameni.
Sigur poate te gandesti la 2, 3 studenti care pun la cale un proiect si nu au nevoie de bani pt. chirie sau alte cele.
Dar asta rezolva doar partea de implementare, pentru promovare si sustinere e nevoie de bani.

Asta e metoda clasica ...

Partea buna e ca mai sunt si metode neexperimentate inca ...

Asa ca ... Let's startup!

Tica2

6:49 p.m.  
Anonymous Anonim said...

@tica2 ai ghicit, chiar ma gandesc la 2, 3 studenti (in business-eese li se zice "founders") programand acasa, adica la formula ce caracterizeaza 95% din startupurile actuale (si de fapt majoritatea covarsitoare a startupurilor care au avut succes, istoric vorbind)

evident, de la un moment dat incolo e nevoie de finantare, dar pentru a crea v1.0 e nevoie de putini bani; cat despre promovare si sustinere, daca un startup internet ajunge sa bage bani in publicitate atunci inseamna ca e deja pe o cale gresita si ca fondatorii au o problema.

9:26 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home