vineri, septembrie 05, 2008

Online: Concurs pentru ziaristi

Ma intereseaza doua lucruri noi acum: Comertul online si Citizen Social Responsibility sau poate mai bine zis Social Media Responsibility. Nu stiu daca o sa fac ceva concret in zona asta, dar pana ma hotarasc ii sustin pe cei care fac lucruri interesante.

Gala Premiilor eCommerce reprezinta cel mai important eveniment de promovare a comertului online la noi. Nu cunosct bine piata asta, insa cred ca va fi unul din sectoarele care vor creste foarte mult in perioada urmatoare. Chiar asa, a comparat cineva piata ecommerce cu cea de publicitate online?

Revenind la Gala, in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 10 octombrie, se organizeaza si un concurs pentru jurnalistii care au scris despre comertul online. Anul trecut premiul s-a dus la Bogdan Pencea, pe care il stiam mai degraba spender online decat scriitor despre subiect. Probabil intre timp si-a unit preocuparile.

Etichete: , ,

4 Comments:

Anonymous Agramatu' de serviciu :) said...

Atentie la folosirea cuvantului finalitate, care inseamna scop sau ţel si nu sfarsitul unei actiuni.

7:53 p.m.  
Anonymous Dragos Dehelean said...

Ma bucur ca ai mentionat Citizen Social Responsibility. Cred ca asta e directia natural si etica in care ar trebui privita "blogosfera".

Pot fi atractive pentru oamenii de marketing, insa eu nu ma identific cu acele campanii despre masini de care vorbesti.

8:56 p.m.  
Anonymous pencea said...

pai e nevoie de multe experimente de laborator inainte de a iesi public cu un produs. tocmai am finalizat unul cu un obiectiv foto care a rezultat intr-o mica explozie (verbala) acasa

8:33 a.m.  
Blogger Sonia said...

200 de milioane de euro - estimarea specialistilor pentru valoarea pietei de e-commerce din Romania (la sfarsitul lui 2009). M-a interesat si pe mine cand mi-am facut lucrarea de licenta si asa am gasit :). Gasisem mai multe surse: Business Standard, Link2ecommerce.ro, Capital.

9:50 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home