marți, septembrie 02, 2008

Mobile: Vodafone aduce Hi5 pe mobil

Hi5, cel mai popular site de socializare din Romania, poate fi accesat incepand de astazi pe mobil de catre utilizatorii Vodafone.

Practic e vorba de o interfata de mobil a site-ului, lansata pe 26 august 2008 de catre Hi5, ce se regaseste atat pe m.hi5.com, cat si in portalul Vodafone live!, la sectiunea de site-uri web recomandate pentru mobil.

Hi5 Mobile nu implica costuri adiacente, ci doar ce tine de accesul la web pe telefon prin ofetele actuale Vodafone Internet pe mobil.

In perioada urmatoare, Vodafone va lansa notificari sms, o serie de alerte pornite de diverse actiuni ce au loc in contul de hi5.com (fie daca utilizatorul este invitat intr-o lista de prieteni, cand primeste mesaje noi, cand ii sunt comentate imaginile etc).

Hi5 are in Romania 2,3 milioane de membri si 3,5 milioane de vizitatori lunar.

Etichete: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

Nu vad rostul unei aplicatii odata ce exista versiune wap/wml online pe m.hi5.com. Probabil e o chestiune de a atrage pustimea dependenta de socializarea online... Articolul "suna" de parca numai cu Vodafone poti accesa Hi5 de pe mobil ceea ce este incorect.

1:07 a.m.  
Blogger Cristian said...

am spus ca e disponibil pe m.hi5.com. stiu de la Vodafone ca au un deal exclusiv pe Ro cu Hi5. Am sa cer sa detalieze.

1:13 a.m.  
Blogger A.Faith said...

acum să vezi material pentru pitzipoanca.org sau cocalari.com! o să avem poze direct, raw... ce mai, deja cred că vodafone a dat lovitura. mă rog, orange le-a cam luat faţa cu iphone-ul, trebuia să ia şi ei atitudine cumva, nu? şi din ce poţi scoate cei mai mulţi bani decât din prostie?

2:39 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Sapă, sapă, că tare-s curios cum vor îngropa gălăgia iphone de la orange.

10:06 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home