sâmbătă, septembrie 06, 2008

Life: Intrebarea zilei

Un vizitator imi spunea ca a incetat sa mai citeasca doi bloggeri renumiti pentru a se concentra pe bloguri apropiate de interesele lui. Asta m-a facut sa ma intreb: Citim bloguri sau bloggeri?

Etichete: ,

8 Comments:

Anonymous Anonim said...

Buna intrebare. Probabil Bloggeri.

12:16 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Eu cred ca si una si alta, pe unii ii citesc pentru ca sunt din domeniul meu si aflu anumite noutati de la ei, insa pe unii ii citesc pentru imi plac stilul lor si temele abordate

12:51 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Citim bloguri şi bloggeri.

Citim, de obicei, blogurile pe care le descoperim noi sau care ne sunt recomandate şi care constatăm că sunt ok.

Citim bloggerii în urma efectului de domino cu "regele e gol". X e mare blogger, citeşte-l!

Şi mai există o variantă: unii aleg să citească bloggerii pe care eu i-am inclus în categoria "bloggeri tridimensionali". Adică persoane publice, mai mult sau mai puţin cunoscute, care s-au trezit să-şi facă blog peste noapte. Ştii la cine mă refer, presupun :) .

1:49 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Diferenta dintre bloggeri si bloguri este ca primii scriu despre multe lucruri diferite, in timp ce atunci cand citim bloguri, citim despre un subiect anume. Unora le place sa afle ultimele barfe si noutati, altora sa invete ceva sau sa se distreze.

Eu citesc bloguri - al tau spre exemplu ca sa invat ceva, al lui costiman.wordpress.com ca sa ma distrez :)

Ps: merci de articol :)

2:01 a.m.  
Blogger Mihai said...

Eu citesc bloguri. Trebuie continutul sa imi fie pe plac si sa ma intereseze.

Evident ca se mai intampla sa citesc si unul sau doi bloggeri, oameni ce ii apreciez. Se mai intampla sa puna si articole aiurea ce nu sunt pe placul meu dar le trec cu vederea si o consider o scapare.

In ceea ce priveste bloggerii renumiti, total fara valoare in ochii mei. Nu ii citesc. Recunosc, mai intru pe paginile lor din cand in cand s avad ce mai debiteaza si ma crucesc de fiecare data ce aiureli pot scrie. Probabil nu imi place asa de mult ideea de a iti povesti fiecare amanunt din viata de internet. Si nici aceea de a fi mereu frustrat si enervat de toate si de tot ;)

10:47 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Hm, delicat. Unii oameni cu bloguri sunt bloggeri, altii doar "oameni cu bloguri", daca se intelege ceva din asta.
Eu citesc de ambele. E interesant cum evolueaza bloggerii pro, cum ar fi nwradu si zoso. Lor le revine misiunea de a maturiza blogosfera (adica bloggeri si cititori) si cei doi, imo, isi fac bine treaba, chiar daca sunt la nivele diferite.

2:07 p.m.  
Blogger Haotik said...

cand incep sa scrie doar tampenii de dragu de a scrie, normal ca renunti la ii mai citi.

manafu are zile cand nu scrie mai nimic, dar cand scrie scrie lucruri interesante.

vivi, iarasi, pune rar posturi dar interesante, chiar daca nu interesante din punctul meu de vedere, nu-s interesat de pasiunea lui pentru fotografie ci de cea legata de statistica.

dar zoso cate posturi interesante a pus in ultima vreme, nici unu cred, iar piticul o to da cu posturile sale politice.

Cand 9 din 10 posturi sunt de umplutura, decizi ca e timpul sa mergi mai departe si ca ar trebuii scoase din feed.

desi bobby voicu nu are posturi tehnice pe blogul personal si mai mult despre viata lui, pe unde calatoreste, ce mai face, am considerat ca e foarte ok si merita sa ramana in reader.

Citim blogeri, dar cred ca multi citesc anumite bloguri mari doar pentru ca ala e mare si tare.

De asemenea am vazut in stirile de pe digg.ro multe stiri preluate de la zoso (fara vreo specificare a surselor, pe blogurile mici)

Cand citesc despre chesti tehnice, da atunci citim bloguri, dar uneori in loc de ziar pe wc parca iti place sa citesti anumit blogeri, dar asa cum am mai spus, uni vor disparea de pe piata mai devreme sau mai tarziu.

3:43 p.m.  
Blogger Unknown said...

Eu citesc bloguri scrise de bloggeri.

11:08 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home