marți, septembrie 02, 2008

Auto: Noul Renault Megane

Am vazut prima data un Megane II la Nisa, prin 2002. Ma uitam de la distanta la partea din spate si nu imi dadeam seama ce masina e. Mi se parea destul de futurista. M-am apropiat si m-am holbat pret de cateva minute.

Desi era destul de ciudata ca sa atraga atentia, nu a fost o dragoste la prima vedere. A trebuit sa-l vad cum umple strazile ca sa imi declar sentimentele. Chiar am fost aproape sa imi iau unul.

Poza de mai sus ne arata noul Megane, ce va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie. Sincer nu mi se pare la fel de spectaculos ca versiunea anterioara, insa arata clar mai bine decat ultimele lansari (Clio, Laguna). Si-a pierdut insa aspectul ciudat si sexy, parand o incrucisare intre Fiat Bravo si Seat Ibiza.

Sa vedem acum cum va fi berlina!

[via Automarket]

Etichete: ,

1 Comments:

Anonymous daniel said...

Ca si posesor de Megane II, noul model m-a dezamagit complet. Nu vad nimic unic la el si ceva ce sa ma atraga. Ai dreptate in ce priveste designul :(

Cu siguranta dupa ce imi termin leasingul nu o sa imi iau noul model de Megane, cred ca o sa orientez spre VW Sirocco sau Volvo C30
.

4:01 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home