sâmbătă, august 30, 2008

Life: Suntem trasi in stalpi

PHOTO VIA FEEDER
Mai e cineva intrigat de schimbarea stalpilor de iluminat din Bucuresti?

Poate ar fi trebuit sa intreb mai intai daca ati observat ca de vreo luna stalpii si semafoarele au luat calea bordurilor.

(Mi se pare ciudat ca dupa schimbarea primarilor "Operatiunea Bordura" continua. Nu s-au terminat contractele/ lucrarile din contract?)

Mai mult "sistemul" de cabluri aeriene pentru tramvaie s-a schimbat in unele zone, iar in centru (cel putin pe la Unirii) vom avea troleibuz. Sa va uitati la stalpi, daca nu aveti ce face!

Sunt doua lucruri pe care nu le inteleg, care ma calca pe nervi:
  • De ce s-au schimbat vechii stalpi din beton cu unii din metal la fel de urati? (Frate, altii mai grosolani nu au gasit?!)
  • De ce s-au schimbat bordurile si stalpii inainte de a scapa de cablurile aeriene inestetice si care ar trebui sa dispara in curand? (Parca exista o recomadare/ solicitare UE sa le ingropam, nu?)
Va veni probabil in curand ziua cand se va decide eliminarea acestor cabluri aeriene. Ce se va intampla atunci? Vom schimba din nou stalpii si bordurile?

Etichete:

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Stalpii din aluminiu se pun in toata europa. Sunt mult mai siguri in cazul unui accident. Daca intri cu masina in cel de beton masina se face varza, insa daca intri in asta de aluminiu (gol inauntru) se muleaza pe masina si nu patesti nimic.

7:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

sigur ca trebuie sa ingropam cablurile. Insa - cel putin pe strazile mele, s-a lucrat asa: distrus trotuarul, bagat niste ..."conducte" pentru cabluri, nerefacut trotuarul decat partial (bordurile noi inclusiv). Acum se scoate iar trotuarul - pentru ca in avantul lor si-au dat seama ca de la conductele alea nu au facut legatura la imobile. Bordurile stau frumos pe margine. Stalpii noi de la mine nu arata rau - design putin retro. Asteptam acum sa termine cu "racordarea" si sa refaca trotuarul si bordurile. La anul probabil isi vor da seama ca trebuiau sa ingroape si ceva conducte de gaz si o luam de la capat! :D

12:10 a.m.  
Anonymous Anonim said...

pai asta e noua moda acum. schimbam stalpii. s-au cam terminat bordurile. e in desfasurare si schimbare semafoare.

dar pe langa schimbare stalpi se petrece si saparea de transee pe trotuar. de obicei fara nicio logica. pe mijloc. n-ai loc sa mai treci pe nicaieri.

12:05 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home