miercuri, august 27, 2008

Life: Pretentii prea mari?

Sunt de parere ca de multe ori consumatorii care fac reclamatii (in alte parti si in general in America) au pretentii absurde sau exagerate. Aceeasi parere o am si fata de "cazul iPhone" de astazi.

Doi telespectatori au depus reclamatii impotriva unui spot tv in care iPhone isi prezenta capabilitatile de navigare pe Internet. Reclamantii au atentionat ca iPhone nu deschide pagini ce contin Flash si Java. Demersul lor a condus la suspendarea reclamei.

Oamenii au dreptate, dar cred ca au mers prea departe. Pe de alta parte, cele doua (2) reclamatii si efectul lor subliniaza din ce in ce mai tare influenta pe care omul obisnuit o poate avea in viata brandurilor.

Nu imi vine in minte acum niciun caz similar din Romania, majoritatea pe care mi le amintesc au fost generate de CNA.

Etichete: ,

1 Comments:

Anonymous BlogGeorge said...

Te-ai jucat cu un iPhone sau un iTouch? Eu nu m-am jucat cu iTouch-ul meu pana nu l-am cumparat. Am fost extrem de dezamagit sa observ ca, intr-adevar, nu face rendering la continut flash.

Acum, site-ul in flash era unul de stiri care din pacate nu avea podcast feed, deci trebuia sa intru direct pe site sa-mi iau stirile.

Eu cred ca Apple trebuie sa-si asume vina nu pentru reclama mincinoasa (ptr ca nu este) ci pentru ca nu au precizat ce fel de continut deschide Safari.

6:52 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home