vineri, august 15, 2008

Advertising: Heineken distruge un BMW

Deschid astazi o serie noua de posturi pe blog in care voi prezenta exemple de publicitate neconventionala de la noi. Tipul acesta de posturi nu e o noutate aici. Am prezentat de-a lungul timpului mai multe idei creative din spatiul urban bucurestean. Acum insa voi fi mai atent la ele si voi primi si sugestiile celor interesati de fenomen.

Imaginea de mai sus este surprinsa in Piata Revolutiei (nu de mine, ci de agentia McCann-Erickson) si se doreste a fi o "tactica guerrilla de promovare a Barului de Gheata pe Roti, marea surpriza a campaniei “Heineken Served Extra Cold” de anul acesta. Barul de Gheata pe Roti va ajunge la Bucuresti pe 21 august", am citat din mesajul primit de la agentia de publicitate.

Dupa spalatoria mobila Axe, barul mobil Heineken e un motiv in plus sa cred ca vom vedea de acum inainte mai multe exemple de caravan advertising (termenul e inventat). Mai stiti si altele deja implementate? (exclus cele auto).

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Irina Sandu said...

Mi-am adus aminte de un dus instalat de Nestea anul trecut, vara, pe undeva prin Bucuresti.

3:00 p.m.  
Anonymous cristi said...

redbull avea masinile cu o mega-cutie de energizant in spate... vw beetle, mini, si altele.

3:15 p.m.  
Blogger Cristian said...

@ irina
era Lipton...
http://tinyurl.com/69vd9z

3:38 p.m.  
Blogger indieadds said...

numai ca dusurile Axe nu erau atat de mobile.

@cristi
de la dozele de redd bull montate in spatele unui beatle e drum lung. acelea erau niste masini customizate care uneori mai aveau 1-2 don'soare care dansau.
cubul de gheata care striveste un bmw este rupt din alta liga

5:36 p.m.  
Blogger Alexandru said...

care e legatura cu masina? sau era nevoie de un loc unde sa "infiga" cubul de gheata?

nu mi se pare o idee extraordinara. bine, eu am si o reactie ciudata cand aud vorbindu-se in aceeasi propozitie de "promovare", "bauturi alcoolice" si "masini", indiferent care e subiectul. asta e cred mai ales ca am vazut si lansari de masini unde erau concursuri de baut alcool.

cred ca puteau sa foloseasca gheata mult mai creativ deca au facut-o in cazul asta.

3:09 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home