marți, iulie 08, 2008

Pentru Mihai Popescu

Incurcate sunt caile solidaritatii. E o concluzie pe care am tras-o dupa ce au ajuns la mine cateva cazuri sociale. Dar chiar si asa, sper ca acest tanar sa aiba si el sansa de a scapa de tumora care il chinuie.

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Cristi, nu te supăra, dar lucrurile astea încep să pută. Cred că ştii şi tu de excepţionala campanie în blogosferă a lui Daria, sau mă rog, a părinţilor ei. E pe toate blogurile - inclusiv pe Pavel Lucescu, iLL's mentaL, Chinezu et al. Acuma vine cazul unui anume Mihai Popescu.

Nu înţeleg care e faza: de ce ar trebui să vărsăm bani în cele 3 conturi, atâta timp cât există formularul 112. Să fie dezavantajul faptului că formularul cu pricina nu-ţi varsă efectiv banii în cont?

Nu vreau să fiu rău. Dacă chiar poveştile sunt reale, îmi pare foarte rău. Însă nu se procedează aşa. Lasă loc de suspiciuni.

4:27 p.m.  
Anonymous Anonim said...

@Darius - Poate ca nu vrei sa fii rau dar cel putin esti neinformat. Formularul 112 acopera in jur de 25 de euro de ingrijiri medicale pe zi iar costurile unui tratament in strainatate depasesc aceasta suma data de cel mai prost administrator: STATUL ROMAN.

Pana la urma poti sa renunti la 30 de roni sa ajuti pe cineva, nu mi se pare ca lasa loc de suspiciuni. Crezi ca oamenii isi pun tumorile in Photoshop? Fi mai responsabil!

11:05 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home