miercuri, iulie 09, 2008

Fun: Concurs Booq pe "Ce am in geanta"

In urma cu un an si ceva lansam blogul "Ce am in geanta", ca un experiment dupa ce am vazut rezultatele unui studiu lansat de Leo Burnett.

Pe scurt, am pus pe acel blog imagini din gentile unor oameni care au apreciat ideea.

Recent s-a incheiat prima parte a campaniei Booq pe bloguri, cea cu gentile de laptop premium. Si vorbind cu Dan (initiatorul campaniei si importatorul lor) despre bloguri si idei, am ajuns cu discutia la "Ce am in geanta". Si de aici la o noua idee, de fapt la un mic concurs.

Despre ce e vorba? Pai, reluam activitatea pe "Ce am in geanta", dar de data aceasta avem si premii.

Ce vom face? In urmatoarele 3 luni, vom premia 3 participanti la un concurs de fotografie. Cate unul pe luna.

Care este premiul? Cate o geanta Mamba. Prima va fi aceasta.

In ce ne intrecem? In imagini. In fiecare luna vom avea o tema. Prima tema este: cel mai neobisnuit continut. Practic o imagine care sa ne arate un mix de lucruri interesant. Nu punem accent pe efecte speciale de lumina si culoare, continutul conteaza mai mult. Deci nu cred ca e nevoie sa exagerati.

Ce fac cu poza? Dupa ce ai facut poza, pune-o pe blog si trimite-ne un mail (ingeanta at gmail dot com) cu link-ul respectiv. Daca nu ai blog, trimite-o pe mail la aceeasi adresa. Toate pozele primite/ descoperite pe bloguri vor aparea pe "Ce am in geanta".

Cand aflu daca am castigat? Prima etapa se va desfasura intre 10 iulie si 10 august. Deliberam castigatorul pana cel tarziu pe 15 august.

Cine jurizeaza? Nu facem un mare concurs de frumusete. O facem pentru distractie. O sa fiu eu in juriu, apoi Dani (din partea sponsorului) si o sa mai invit bloggeri, oameni cu mana buna la fotografie sau cu talent la design. Cum spuneam, o facem sa ne distram.

Etichete: ,

8 Comments:

Anonymous Anonim said...

Nu pricep un lucru: trebuie sa fie chiar chestii pe care le am in geanta, fie ele mai mult sau mai putin intreseante? Ca ceva extraordinar (un dildo de ex. sau un revolver Smith & Wesson) nu am la mine... mereu :)

4:58 p.m.  
Anonymous Anonim said...

offtopic: dar cu "birou de blogger" ce s-a intamplat?

9:29 p.m.  
Blogger Cristian said...

@ipo
ideal ar fi sa dai o poza cu ce ai tu in mod curent in geanta, dar daca vrei sa fii creativ...

noi nu zicem nici ca nu poti baga dildo-uri, nici ca poti baga. ramane la latitudinea fiecaruia asta. face jocul mai frumos. noi doar asteptam pozele.

@petrvs
a fost un experiment. poate il reiau candva.

11:35 p.m.  
Anonymous Anonim said...

cred ca ar fi fost cuminte sa mentionati ca trebuie fotografii cu ce ai in mod obisnuit in geanta, caci altfel creativitatea are uneori limite infricosatoare.

7:11 a.m.  
Blogger IT Psihoterapia said...

mie leapsa mi-a venit prin "tert", asa ca mi-am varsat geanta si-am facut poza...acum asta e... :)

11:55 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ideea e ca la final o sa iasa ceva frumos, vazand http://www.ce-am-in-geanta.blogspot.com/ ma minunez :)))). Is ingeniosi oamenii astia, cine stie poate fac si eu o poza :)))

2:48 a.m.  
Anonymous Anonim said...

nu stiu cat sens are comentariul asta aici, dar vazand la tine pe blog treaba asta cu gentile le-am facut si eu o cerere de oferta si informatii pe site. Acum vreo luna/doua. Nici un raspuns... pana azi...

6:07 p.m.  
Blogger dan iavorszky said...

@tudor - sunt surprins sa aflu asta, este primul mesaj care ne scapa de cand am pornit la drum.

Ai incercat prin pagina de contact booq?
- http://booq.ro/contact.html
Ai mai multe optiuni de acolo: formularul de contact pentru email, telefon ...

6:53 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home