marți, iulie 01, 2008

Auto: Logan facelift

Mi se pare un mare pas inainte pentru jurnalismul online exclusivitatea de a prezenta in premiera primele imagini oficiale ale Daciei Logan facelift, obtinuta de Automarket. Avem deci o stire importanta care a a aparut intai pe un site si nu intr-un ziar.

Noul Logan - ma rog, facelift-ul - este chiar reusit desi ma asteptam la ceva mai mult. Surpriza a venit din "spate", unde Dacia a intrat mai adanc in design. Cred ca brandul a facut o miscare buna si in contextul lansarii Sandero, probabil acest facelift urmand sa aiba succes la segmentul detinatorilor de Logan care isi cumpara tot Logan si pentru segmentul companii, unele fiind tentate sa achizitioneze un Logan mai frumusel. Dar acestea sunt pur si simplu pareri personale.

Etichete: , ,

6 Comments:

Blogger Daniela said...

De acord cu ideea ca presa online s-a miscat repede. As dori totusi sa adaug un lucru: primul site care a dezvaluit cititorilor sai primele infomatii si imagini cu Logan facelift a fost StiriAuto.ro, la ora 13:05. Automarket a prezentat masina cu 1 ora si 10 minute mai tarziu (conform Google reader)

4:45 p.m.  
Anonymous Darius said...

Dacă îl lungeau cu 20 de centimetri, coborau înălţimea habitaclului şi portbagajului cu 3 cm, mai ziceam schimbare. Aşa, nu putem vorbi de noul Logan. Cel puţin nu aşa cum vorbesc cehii de exemplu de noua Skoda Fabia.

5:06 p.m.  
Anonymous bebe said...

@daniela: google reader nu "citeste" posturile imediat cum apar. poate dura 1 min., sau poate dura o ora. daca ai blog, aboneaza-te la el si verifica pe posturile tale.

5:28 p.m.  
Anonymous Adrian said...

Eu nu as spune ca modificarile sunt apreciabile. Accepta schimbari minimaliste la masinii care se apropie oarecum de desavarsire. Dar hai sa fim seriosi, la Logan, se preteaza schimbari cu duiumul, deci din punctul meu de vedere, insuficienta miscare...

5:48 p.m.  
Blogger meme said...

Daniela, lista de stiri de pe Automarket.ro iti arata, negru pe alb, ca informatia a fost publicata pe site la ora 12:15 fix.

# Premiera mondiala: Dacia Logan Facelift (12:15 - Intern)

Don't trust those Google Things :). Not always.

1:23 p.m.  
Anonymous h3l3na said...

introducerea noului produs Dacia Logan FACELIFT a fost impus de lansarea automobilului Dacia Sandero, cred ca vor fii cat mai putin cumparate..sau eventual va fii apreciat de acutalii posesori de Logan.

12:11 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home