joi, iulie 03, 2008

Auto: Drumul spre masinile hibride

HONDA CR-Z CONCEPT
Am vazut in ultimele zile mai multe stiri legate de viitorul auto si legatura cu masinile hibride. Iata despre ce e vorba:

Automarket: In 2025, toate masinile vor fi hibride
Un studiu dezvoltat de Center for Automotive Research (CAR) din Gelsenkirchen, Germania, arata ca, in 2025, fiecare masina comercializata in lume va fi hibrida. Marele boom va avea loc in 2010.

Car & Driver: Honda pregateste 3 modele hibride
Honda isi propune sa vanda jumatate de milion de masini hibride pe an, cu ajutorul unei serii de trei modele, ce completeaza oferta Civic Hybrid.

Car & Driver: Cele mai economice 10 masini in SUA
Toyota Prius e pe primul loc, Honda Civic Hybrid ocupa pozitia a doua, insa veti intalni si modele non-hibride in acest clasament. Un bun ghid pentru cei ce isi cauta o masina noua. Din pacate, nu toate sunt si pe piata locala.

p r o m o
BUSINESS CONSULTING SURVEY: Completeaza sondajul pentru antreprenori!

Etichete: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Nu cred, viitorul e direct electric. Eu abia astept sa vina Think City si la noi in tara. Dar in special Think Ox.

4:28 p.m.  
Anonymous Stefan said...

Avand in vedere ca Honda are deja un model pe hidrogen care se vinde in SUA, iar Tata Motors (care s-a inscris si la privatizarea Automobile Craiova) are deja pe strazile din India masini cu aer comprimat ( http://megalit.ro/libria/2008/03/31/autovehicul-cu-aer-comprimat-produs-in-seria-din-aceasta-vara/index.html ) cred ca viitorul e putin diferit

11:10 p.m.  
Anonymous h3ra said...

Automobilul Honda arata exceptional!!!!!!! Apoi e prieten cu mediul, ne asteapta vremuri bune daca ne gandim de acum la problemele rezolvariii poluarii.

1:11 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home