joi, iunie 26, 2008

Online: Carnation lanseaza Pixiland

Am inceput sa primesc din ce in ce mai multe comunicate de presa. Unul primit astazi ma anunta ca s-a lansat un nou site.
"Pixiland este un loc de joacă nou cu rol comunitar, dedicat mai ales tinerilor, unde după crearea propriului personaj utilizatorii pot participa la chat, îşi pot face cunoştinţe noi şi pot juca online."
Site-ul a fost creat de agentia Carnation din Ungaria ca un prim pas pe care il face de la lansarea pe piata locala la inceputul acestui an.

Etichete: ,

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

super traducere in romana :)

12:51 p.m.  
Anonymous Marius Deak said...

tot respectul pentru maestrii din ungaria, dar poate ar trebui sa le spuna cineva ca limba romana are si diacritice... astfel am citi "castig" in loc de "citig", "data de nastere" in loc de "dat de natere", "conditiile de participare" in loc de "condiiile de participare".... etc.

in plus, un pic de atentie la textbox-uri, ar lasa utilizatorii sa vada intregul text si nu s-ar mai termina brusc "[...] si poti participa la"

my 2 cents

1:06 p.m.  
Anonymous radu said...

pixi raduceuca creat de tine a luat na�tere �i te a�teapt� deja �n ora�

I LOL to that!

5:16 p.m.  
Anonymous krossfire said...

Nu e o idee rea dar nici noua. Daca vor exista filtre suficiente, comunitatea ar putea fi una inteligenta, selecta si mai atractiva pentru advertiseri decat cea din produsele concurentei.

Aspectele lingvistice se vor corecta sper.

9:48 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home